Food Review : Bayou Coffee House

Friday, May 01, 2015 PCL 4 Comments

Bayou Coffee House

Bayou Coffee House yang berada di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya adalah merupakan  penaja rasmi makanan KBBA Bloggers Day Out pada 26 April lepas.

Bayou Coffee House, KBBA Bloggers Day Out


Buffet Bayou Coffee House

Tersedia dari makanan untuk sarapan pagi dan tengahari untuk kelurga besar kami pada hari bersejarah tersebut. Konsep makanan ala kampung sangat menarik perhatian dan menyelerakan.

KBBA Bloggers Day Out


Ulam kampung ; daun selom, pegaga, timun, ulam kerabu dan sambal belacan.

KBBA Bloggers Day Out

KBBA Bloggers Day Out

KBBA Bloggers Day Out


Menu utama ;  Rendang tok, masak lemak rebung, lemak labu, sambal ikan, ayam dan tempe,  semuanya sedap dan menyelerakan.




KBBA Bloggers Day Out

KBBA Bloggers Day Out

KBBA Bloggers Day Out


Ruang makan yang selesa mampu menampung ramai pengunjung pada sesuatu masa. Bayou Coffee House ini sangat sesuai dan sedia menerima tetamu untuk tempahan majlis. Bilik nyaman udara serta rekabentuk hiasan dalaman yang mendamaikan suasana makan.




Menu pencuci mulut; Tapai pulut, bubur pulut hitam, buah-buahan, kuih muih ... ada sesuatu yang menarik hati, the best cekodok pisang...hurmm.







Bayou Coffee House sedia menerima tempahan catering untuk majlis-majlis keramaian seperti perkahwinan, hari jadi, majlis berbuka puasa dan event group seperti Blogger day, reunion  dan seumpamanya.


Sebarang pertanyaan ataupun tempahan boleh hubungi :

03-831 80008 @ 019 330 5848

atau emel ke :bayoucateringcyberjaya@gmail.com

Facebook : bayoucoffeehouse


4 comments:

  1. wah ! masakan kampung mmg sangat2 menggoda utk org kampung macam cn ni..hehe

    ReplyDelete
  2. banyak juga menu dia eh.. x sangka... saya pernah g kelab tasik ni.. ada majlis JPA. xtahulah dia amek katering dari mana... sama la kot rasanya

    ReplyDelete
  3. Assalam abang nazlee,
    taapaaaaaaaaaaiiiiiii pulut
    sob3

    ReplyDelete
  4. PCL saya paling suka ke cafe atau restoren yg presenting food mcm ni.. nampak organize dan tersusun.. nak pilih pun senang kan... adoi laparrrr

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.