Ini semua gara-gara hanis..

Wednesday, May 20, 2015 PCL 8 Comments


perut kita ni kekadang tak menentu nak masuk sesuatu makanan... tetiba malam ni teringat nak makan kuey teow goreng mamak !

biasanya aku memang suka mamak style sebab gorengan dia garing dan kering , tak kisah la bihun ke mee atau kuey teow.


hurmm..kali ni berminyak la pulak!
satu bungkus share dua orang makan, cuma nak alas perut kami sesekali terasa nak makan waktu malam.. tapi jangan amalkan selalu.

Ini semua gara-gara hanis selalu oder makan lewat malam ; tak nak makan yang sama , nak sesuatu yang dibeli. Bila anak oder makan, dengan mak bapak dia teringin nak oder jugak..huh.

#teringatgambarmegitelurmayong ... huh bila la nak merasa makan kat D'Laila Suppower.
#sayakatkedaimamaksekarang

.



8 comments:

  1. samalah Nil ni pon suka order lewat malam sebab lapar haha

    ReplyDelete
  2. Tengah malam ni, zizie pun rasa nak order sekali. nasib baik kedai mamak jauh. hee.

    ReplyDelete
  3. Kalau anak yang nak makan, ibubapa pun kena turut 'serta' juga kan PCL? hihi

    ReplyDelete
  4. sedapnya makanan tue pcl..nasib baik jugak area kampung khaty tak dak kedai mamak

    ReplyDelete
  5. Assalam abang nazlee,
    oohooiiiiiiiiiiii sedapnya gambor ituuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  6. Hehe sesekali order ok laaa ..nk jgak rasa mkanan kat luar hehe..Megitelormayong ni mesti tgk kat fb Ben kan kan kan..

    ReplyDelete
  7. sedapnya..tapi jgn amalkan selalu tambah2 malam pulak

    ReplyDelete
  8. makan malam baru rare. hikhik

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.