Kambing Perap Sos Ladahitam ZGNS - Cuba 1 Nak Lagi !!!

Wednesday, May 13, 2015 PCL 9 Comments


Kadang-kadang kita tak  tahu nak makan apa kan? Rasa macam menu sama jer hari-hari..
Rasa macam dah cuba semua menu..

Jemu...

Apa kata kita cuba menu western pulak. Sendiri masak punyer...puashati!!

Jom cari kambing perap sos ladahitam Zulls Grill N Spices (ZGNS), pastu korang bakar /grill dan hidanglah ikut citarasa korang.


Kambing Grill

Kambing Grill

Kambing perap sos ladahitam Zulls Grill N Spices (ZGNS)


Hidangan yang  mudah disediakan. Hanya perlu bakar sahaja. Daging telah siap diperap dengan sos ladahitam istimewa. Dressing sos juga disertakan bersama-sama setiap pack.
Harga berpatutan.  Hidangan sampingan korang boleh sediakan sendiri ikut citarasa masing-masing.

Kat mana nak cari?...Jom aku share lokasi dan reseller yg ada :


Kambing Grill

Agro Bazaar Bandar Laguna Merbok, Sungai Petani. Lokasi belakang masjid.


pengedar kambing grill

BK Fishmart Bandar Kinrara Puchong. Berdepan dengan foodcourt.


pengedar kambing grill

Az Zain Rawang. Belakang Petronas Taman Bersatu.

Korang boleh juga menghubungi nombor2 berikut :



Bukit Mertajam/Sungai Petani 019 5250815
Melaka 017 6293482 (Nurul) / 017-6832142 (effa)
Klang  017-3210336



Untuk kawasan-kawasan lain, boleh terus hubungi 012 3180912 / 013 3400912

TAWARAN JUGA DIBUKA KEPADA SESIAPA YANG INGIN MENJADI WAKIL JUALAN DI TEMPAT ANDA. HUBUNGI KAMI MELALUI WASAP/TELEGRAM/SMS UNTUK MAKLUMAT LANJUT.

Boleh layari mukabuku kami :

Zulls Grill N Spies


9 comments:

  1. tak pernah makan kambing lagi ni PCL..teringin jugak nak rasa ni

    ReplyDelete
  2. teliur tengok kambung tuuuu oh myyyyy!!!

    ReplyDelete
  3. feberet gile lamb... yummmsss...

    ReplyDelete
  4. Faveret cn tu kmbing grill, dapnye!

    ReplyDelete
  5. gambar kambing yg di grill buat rse terliuq je ni...dapnyee :D

    ReplyDelete
  6. Wah menarik ni..blh cuba nnt..

    ReplyDelete
  7. sedapnyaaaa kambing bakar =D

    ReplyDelete
  8. Assalam abang nazlee,
    namapak menarik :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.