Okay.. dah bosan !

Friday, May 08, 2015 PCL 10 Comments


..mengapa harus mendengar salakan anjing tapi tidak kepada kicauan burung?

...mengapa hanya melihat gelapnya malam sahaja namun tidak menyaksikan indahnya bulan dan kerlipan bintang?

...mengapa mengerang sakitnya sengat lebah namun melupakan kemanisan madunya?

... mengapa masih dengan template blog lapuk, sedangkan orang lain berlumba memperagakan blog berwajah baru?

emmmm, sebenarnya pada baris ayat ke 4 itu adalah tujuan sebenar aku nak nyatakan.

Template Responsive


Boleh cadangkan siapa boleh buatkan template responsif mesra blogger dan mobile ..dan menepati ciri-ciri sebuah blog untuk blogger lelaki.

Okay.. dah bosan !

layan video/gambar

Hilang bosan bila tengok gelagat anak anak ..


.

10 comments:

  1. kurang arif dengan template ni...nak jugak cari ciri-ciri macam tu..tapi tak pandai

    ReplyDelete
  2. kadang-kadang rasa nak berubah angin kan...

    ReplyDelete
  3. tukar jangan tak tukar

    ReplyDelete
  4. Huhuhu tukar tukar..arz moha ada wayne harraz ada ..hehehe

    ReplyDelete
  5. Wah... Jom bertukar... Kami suda.. Hehe

    ReplyDelete
  6. muka ni macam mintak penumbuk je hahaha

    ReplyDelete
  7. selamat bertukar PCL... untuk pengetahuan PCL ahli #EFG Amy J antara yang kerap bertukar template....

    ReplyDelete
    Replies
    1. AnonymousMay 12, 2015

      Ooo..perempuan biasalah nak berfesyen..fashionista
      .
      -FR

      Delete
  8. Jom tukar template pcl, poning seminggu je,lps tu setiap masa rasa nk tgk blog sndiri je

    ReplyDelete
  9. ishhh trus semangat nak tukar ni..tggu ckgu wayne free.. :D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.