Program ANGKASA bersama komuniti pada 29 Mei 2015

Thursday, May 28, 2015 PCL 7 Comments

Program ANGKASA bersama komuniti pada 29 Mei 2015 Semua dijemput hadir, masuk adalah percuma.

Pusat Angkasa Negara beralamat di Jalan Turi Kampung Sungai Lang Banting Selangor, akan mengadakan Program ANGKASA bersama komuniti pada 29 Mei 2015 bermula jam 10 pagi hingga 3 petang.



Antara aktiviti yang diadakan :
Larian ANGKASA
Demo REMS
Mini Planetrium
Derma darah
Gerai jualan
Pencerapan matahari
Ceramah kesihatan
Tayangan mini plenetrium

Esok 29/Mei.. kepada mereka yang tinggal berada berdekatan premis ANGKASA wajib datang kerana pihak agensi sendiri mahukan semangat berkomuniti dan hubungan baik sedia ada semakin dekat lagi.

#angkasa #mosti


7 comments:

  1. yang berdekatan boleh la join kan....program tu menarik jugak

    ReplyDelete
  2. program yang bagus ni PCL, jauh..kalau dekat seronok bawa anak explore :)

    ReplyDelete
  3. jauh pulak nak ke Angkasa ni..hihih

    ReplyDelete
  4. Assalam bro nazlee,
    boleh tengok dari kejauhan sajork he3

    ReplyDelete
  5. tumpang baca d sini aje la pcl...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.