Review SayidahNapisah | EFG tambah ceria dengannya ?

Friday, May 22, 2015 PCL 15 Comments


Review Seterusnya adalah KC a.k.a kakcik.


Menggelarkan dirinya sebagai Kak Cik, Sayidah Napisah seorang yang bercita-cita besar walau tubuhnya agak comel. Bercita-cita untuk menjadi tenaga pengajar di sekolah ataupun Universiti

Kc yang ramah dan mudah mesra, menjadi mangsa usikan dan dia juga apa kurangnya suka mengusik juga.


Kc dan makanan tiada berpisah. Bertuahnya badan disumbat-sumbat makanan pon badan tak gemuk!


Lc yang tua dari usianya daripada ramalan how-old.net  HAHAHAHAAA


Kc dan trademark senyum colgatenya tiada berpisah juga. Senyuman penambat hati abang-abang dan kakak-kakak efg. 


Rupanya model colgate sejak dari sekola. :D


Bercita-cita menjadi cikgu/pensyarah/ngajar tuisyen atau sewaktu dengannya. 



Berblogging seawal umur 17 tahun, motto utama Kak Cik di dalam dunia blog ialah untuk menyampaikan maklumat yang berguna dan bermanfaat kepada pembacanya.

Bagi yang tidak tahu, Kak Cik sedang melanjutkan pelajarannya di dalam bidang Matematik dan dia memang cintakan Matematik!

Kc yang aktif berbelog, aktif mengomen di blog dan aktif chitchat di group whatsapp merupakan pelajar yang cemerlang dalam akademik. 


Selepas bertahun Kak Cik menggunakan url blog memburucintamu, akhirnya Kak Cik menukar kepada satu nama yang feminin sesuai dengan penampilannya iaitu Sayidahnapisah.com.



Trademark blognya ialah burung terbang membawa daun dan sehingga ke hari ini, burung itu tidak pernah berhenti terbang....kasihan burung tu


15 comments:

  1. Assalam abang nazlee,
    sat3 nak terjah :)

    ReplyDelete
  2. KC, model iklan colgate.. hehe

    ReplyDelete
  3. trauma tengok gambar KC banyak2

    ReplyDelete
  4. KC... ksian burung yang terbang tu... Asyik makan, sesekali..bagi la minum air..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan setakat minum, bg kfc lagi hahaha #lawakhambar

      Delete
  5. rugi kalau tak berkenalan dengan SayidahNapisah...eh jom tengok burung apa yang ada di blognya?

    ReplyDelete
  6. pcl!!!


    pakcik leee!!

    bro nazleeee


    brader nazleee


    terima kasih review kc :D

    ReplyDelete
  7. comel tapi kenapa lak umur nya tua sgt detect.. Hi Sayidah!

    ReplyDelete
  8. KC yang comel....hehehehe....

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.