Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

Tuesday, May 05, 2015 PCL 12 Comments






{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

2. Follow blog  : 


3. Like Fanpage :


4. Follow instagram  :
@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72



** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com


Info : Blog Acik MENANG untuk kategori Best Lifestyle Blog 2015 baru baru ni sempena MSMW , Tahniah acik !

- Dan blog Aku Peghibur ini ada buat segmen. Ramai dah join cuma aku je terlewat...tapi masih ada waktu lagi. Segmen berlangsung dari 13 Mei dan tarikh tamat sehingga  17 Mei 2015, seperti yang anda nampak terpampang pada banner, sila klik banner .

Jom kita pakat memeriahkannya lagi yang sememangnya sudah meriah ! mana lah tau ada rezeki kita...kan.

:) ok bai..

12 comments:

  1. Assalam abang nazlee,
    good luck naaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum terima kasih kerana sertai segmen acik.
    Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
    Pastikan kamu mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang ,

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan Nazlee.....datang berkunjug di sini kerana segmen yang sama iaitu Segmen Cash RM500 by Aku Penghibur. Semoga berjaya. Ada masa kunjungi ke blog saya juga. TQ....

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari segmen cash sama . goodluck :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.