SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Monday, May 04, 2015 PCL 23 Comments


Huh gerun gak ni nak catwalk bersama PAPAGLAMZ;  camana tuu ? alingment dah lari da..haha.
Okay..kita support rakan blogger buat segmen ini,  Papaglamz juga adalah ahli #exchangefeedgroup.

Kami #EFG memang rapat dan kalau sempat semua nak support , insyaAllah...anda juga dijemput ..

Sila tengok (klik banner) kalau nak tahu apa tujuan sebenar penganjur.


Dan...jangan lupa join terus ya..

Ok bai.

.

23 comments:

  1. Good Luck PCL... sama-sama kasi havoc GA ni

    #EFGAwesome

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen PCL :D

    ReplyDelete
  3. rajin PCl join contest...bagus lah mcm ni, support rakan2 blogger

    ReplyDelete
  4. selamat bercatwalk PCL..good luck

    ReplyDelete
  5. Terima Kasih Join. Jom terjah SENARAI PESERTA SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ YANG ANGGUN DAN KACAK Express Your Self di Atas Pentas Peragaan hokayyy..

    ReplyDelete
  6. Catwalk sini pulak. Selamat Bersegmen! Jemput singgah blog mimi :D

    http://syamimirosnee.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  7. hai hai !!
    MG blogwalking sni ..
    have a nice day ^__^

    btw, jom join GA MG sempena mother's day ni :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2015/05/mothers-day-giveaway-sponsored-by.html

    tqsm! xoxo

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan selamat malam PCL..wah!!! PCL pn join lah..terbaik :)

    ReplyDelete
  9. Assalam abang nazlee,
    good luck naaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  10. selamat bercatwalk PCL :)

    ReplyDelete
  11. Singgah catwalk dari segmen yang sama
    Selamat bersegmen

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan...catwalk dr segmen papaglamz..
    done follow di sini...slmt berblogging
    http://saifhaqiem.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  13. susah nk catwalk ni..hihi... all the best :D

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum..datang sini dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  15. Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete
  17. Singgah dari segmen yang sama.

    Jom catwalk ke blog saya pulak :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  18. salam singgah sini . selamat bercatwalk :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.