Sentiasa positif dalam membesarkan anak anak ..

Monday, May 11, 2015 PCL 16 Comments

Anak anak pcl

Bila tiga beranak jalan bersama..diorang memang  nampak sebaya, aku pulak bagai raja dikelilingi oleh dayang dayang..
Namun realitinya seorang jejaka dikelilingi gadis dan wanita.. :)

hurm dah lama dah aku idam masa sebegini...dulu masa anak anak masih kecik nak makan di luar secara aman dan santai pon agak terhad..kan?
emm..bagus ada angguk tanda setuju..tak apa.. masa anda akan tiba juga nanti insyaAllah.

parenting blogger

Kehidupan berkeluarga

cerita anak anak kami masa kecik dulu, aku suka berkongsi kisah anak anak kami..

parenting blogger

husnina memag budak lasak pantang terlepas dari tangan mama.. berdesup lari sana sini, pernah sekali hilang di pasaraya...nasib baik pak guard perasan dan pegang dia.. melilau kami mencari.. selepas beberapa minit baru berjumpa..cuak kami dibuatnya.

parenting blogger

Hanis pulak dia kuat nangis.. sumbat susu tetap nak nangis jugak ..takut dah nak bawak jalan jalan sana sini..kesian mamaD.
Lagi satu kulit hanis ..alergik.

kini dah tiba masanya nak bersenang lenang tanpa kendong baby kesana sini.

tapi..bila sudah besar besar gini lain pulak ragamnya.

.


16 comments:

  1. PCL kisah kita hampir sama, kak ana pun sekarang bila bergambar dengan anak-anak kawan2 kata macam adik beradik, sekarang anak2 dah boleh buat kawan pi MDO, semoga anak2 membesar sebagai puteri2 solehah ,Amin.

    ReplyDelete
  2. great father... kemudi bahtera dengan baik

    ReplyDelete
  3. wahhh besar dah anak dara.. seronok kan bila anak² dah besar tapi tanggungjawab jd bertambah berat..

    ReplyDelete
  4. Seronok kan PCL bila ank2 dh besar. Tak sabar nk tunggu ank2 membesar...

    ReplyDelete
  5. kisah keluarga contoh ni.. keluarga bahagia, :)

    ReplyDelete
  6. AnonymousMay 11, 2015

    Bila anak kecik tak sabar nak dia membesar.Bila anak dah besar..teringin anak kecil pulak ye tak.

    FRocher

    ReplyDelete
  7. bestnya anak-anak dah besar.. dah boleh jadi geng ;) lepas ni kawin pula.

    ReplyDelete
  8. dah makin besar, makin rasa berat. sebab anak-anak dah pandai fikir sendiri. lepas tu kadang2 berbeza pendapat dengan mak ayah..

    ReplyDelete
  9. bestnyaa ada sepasang girls...

    ReplyDelete
  10. saya impikan ada sepasang boys hehehe.. bila dh besar.. dikelilingi 3 bodyguard T.T

    ReplyDelete
  11. wah da besar anak dara PCL

    ReplyDelete
  12. Menjaga anak dara sdg membesar lg mencabar,kitorg 5 beradik pompuan semua,kesian ayah duk pening dgn peel anak daranya yg pelbagai..hehe

    ReplyDelete
  13. semoga anak2 pcl menjadi anak yg solehah..aminn.. :)

    ReplyDelete
  14. Bila ank2 dah besar..bestnya dah mcm kwn dah ..

    ReplyDelete
  15. Assalam abang nazlee,
    manis2 kedua2 puteri :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.