Birthday Hanis

Sunday, June 14, 2015 Nazlee Ismail 17 Comments

Birthaday anak bongsu pcl, Nurhanis Umairah yg ke 14.
Selamat hari lahir hanis, jadi anak solehah dan belajar rajin². Moga hidup sentiasa diberkati Allah swt.


Sambutan birthday keluarga pcl memang tak ada kek .. jarang sekali kalau nak buat atau beli kek, tak gemar makan kek adalah salah satu penyebabnya.


Bila tarikhnya kebetulan hari cuti, hanis request nak tonton wayang..lama dah dia mintak tapi pcl tak berapa galakkan sangat.

Tapi untuk kali ni cerita "Jurassic World" jadi tontonan kami berempat.
enjoy jugak..
pastu masuk Ikea untuk memenuhi permintaan mamaD.



17 comments:

  1. Shopping sokmo. Happy birthday anis

    ReplyDelete
  2. Happy birthday anak bongsu... semoga sentiasa membuat ayahmu terbahagia

    ReplyDelete
  3. happy birthday Hanis... smoga mjadi muslimah yg sjati, anak yg solehah dan dberkati oleh Allah S.W.T Aamin

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum,

    selamat ulangtahun hanis, moga jadi anak solehah ya...

    ReplyDelete
  5. Assalam abang nazlee,
    happy belated birthday hanis :)

    ReplyDelete
  6. hb hanis, dah besar anak dara pcl sorang ni kan?

    ReplyDelete
  7. sanah helwah dear hanis,membesar dengan memberi senyuman dimuka orang tuamu yer sayang. =)

    ReplyDelete
  8. happy birthday Hanis!! semoja menjadi anak solehah kepada mama dan papa

    ReplyDelete
  9. happy birthday hanis..semoga menjadi anak yg solehah

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday hanis..

    ReplyDelete
  11. Happy Birthday Anis...

    Dah beso anak Ayah... Rajin-rajin belajar yea

    ReplyDelete
  12. Bestlah dapat tengok wayang sama-sama... 1 family lagi

    ReplyDelete
  13. Heppy belated bedayy hanis..Semoga pjg umur murah rezeki..berbahagia hingga ke syurga...Aaamin aaamin..Sanah helwah ya Hanis

    ReplyDelete
  14. Happy birthday hanis...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.