Hanis Nina Shopping Raya

Sunday, June 07, 2015 Nazlee Ismail 8 Comments


Dah beli baju/persiapan hari raya untuk anak-anak?

bagus la kalau dah siap, tak payah bersusah payah bulan puasa nak buat semua perkara.

asal ada duit semua boleh jadi.. masa ni parents dah mula pening kepala melayan karenah anak. Anak kecil dengan cara mereka, anak dah besar remaja dangan citarasa fesyen yang up to date.

Nina dan Hanis, gadis belasan tahun ni memang suka bergaya..
bila ditanya mana belajar bab fesyen tu semua?

"instagram la abah..", kata akak nina

kuat sungguh pengaruh berfesyen , stylist di instagram.

masa depa shopping semalam dengan berbaju kurung melayu, selepas makan kenduri rumah orang...haha. Hanis kata ...rimas la pakai baju macam ni.



8 comments:

  1. Hahaha..rimas lah pakai baju cam nie...lawak hanis..
    Cik akak tak sempat lagi nak bershopping baju raya nie...emm
    Nanti cik akak nak beli sepasang dua untuk ibu dan adik bongsu...

    ReplyDelete
  2. bestnya dah shopping raya..nanti takde r kelam kabutkan..
    * tak terkejar fesyen zaman skrg ni..huhu

    ReplyDelete
  3. dayah pun tengah bodek2 mak ayah ni..hehe nak membeli, tunggu semua keja siap, baru bole nak shopping..

    ReplyDelete
  4. instagram tempat belajar berfesyen rupanya..

    ReplyDelete
  5. Saya pun dah shopping baju raya untuk anak-anak. Ada sikit lagi belum beli...

    ReplyDelete
  6. semangat raya dah kian dirasai....

    ReplyDelete
  7. pst..cn pun belajar fesyen semasa dari instagram gak ! hehe

    ReplyDelete
  8. Assalam abang nazlee,
    he3
    samalaaaaaaaa
    iols pun agak rimas bersopin2 dengan baju kurung he3

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.