Jam raya aku.. CASIO jenama pilihan

Sunday, June 28, 2015 PCL 5 Comments

Casio; jenama jam tangan pilihan

Singgah kedai jam, tengok bahagian jam brand Casio. Memang syok la kalau ada orang belikan ..tengok warna putih memang menarik perhatian, harga boleh tahan... tak mahal sangat. Boleh buat jam raya.. haha macam bebudak !

casio brand

Tak terduga, ingatkan mamaD nak beli barang untuk diri dia, kan nak dekat raya.. selalunya orang perempuan lah yang beria, perlukan banyak Rm untuk itu dan ini.

Moment paling bermakna kalau kita dapat sesuatu yang tak disangka. Bukan di hari jadi, hari bapa atau special day tapi pemberia dihari-hari biasa. Lagi-lagi pemberian itu dari isteri tersayang.

5 comments:

  1. Amboi, sakanla beraya dengan jam baru..😁

    ReplyDelete
  2. ni baru dipanggil Jam Raya.. heheheheheh

    ReplyDelete
  3. waaahhhh...bila irra nak bg hadiah kat husband ni

    ReplyDelete
  4. Memang kena sangat PCL, spek mata besau, jam tangan pun besau.. :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.