Jom Raya Kat Langkawi ?

Monday, June 22, 2015 PCL 10 Comments

emm.. awal pagi masuk kerja dapat email pihak pengurusan suruh staf isi borang perancangan cuti raya.
maksudnya aku kena rancang berapa hari nak ambil cuti.

cuti kat Perak, cuti kat Sp dan cuti kat Langkawi? ..mau kena ambik banyak hari tu..
Langkawi tetap ada dalam plan sebab dapat sponsor review hotel kat sana. Suka tapi bercuti masa mood raya.. camana tuh??

Aku yang dah pilih tarikh tu..tu je masa yang ada untuk cuti panjang. (15-24/Julai cukup la kan).

Lamanya tak ke Langkawi. Agak lebih 10 tahun..dah tentu banyak perubahan.
masa last sekali ke sana belum ada cable car. Excited terlebih pon hado nih haha

Langkawi Lagoon Resort

Ini tempatnya, Langkawi Lagoon Resort harap jadi la plan kami sekeluarga nanti.
Dah betul jadi nanti baru boleh cerita lebih.. okehh !!

#kelabbloggerbenashaari ~ tqvm.


10 comments:

  1. wahhh bestnyaa pcl. nani pun cuti seminggu je kali ni

    ReplyDelete
  2. Sangat menarik. Teringin pulak nak ke situ..:)

    ReplyDelete
  3. Perghh..cantiknya tempat!!

    ReplyDelete
  4. syoknya.. untung laa dapat tajaan

    ReplyDelete
  5. bestnyee dapat pegi langkawi plus buat review skali kat sana...

    saya tak pernah pegi langkawi seumur hidup ni dah 33 tahun..wuwuwuw..
    dapat rezeki mcm nih sangatlah bertuahnye badan...

    masih dalam plan curi2 masa nak selit jugak pegi sana tahun ni..doakan yee..

    ReplyDelete
  6. Bestnya, rezeki dapat review hotel + bercuti raya. Dah la tempat cantik gilos =)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. lepas raya, kita akan ke Langkawi hari raya 4,5,6 insyaallah.

      Delete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.