Kenapa perlu ada Bisnes Kad ?

Saturday, June 13, 2015 PCL 12 Comments

Kad blogger saya cepat habis sebab saya jenis orang yang suka 'tabur' kad, tujuan untuk marketing brand/jenama blog atau bisnes kita.. Jangan malu kenalkan nama, kalau malu nak "bukak mulut",  gunalah kad sebagai pengganti.. Ini tindakan yang terbaik dan berkesan.

Di mana nak dapatkan khidmat untuk buat kad nama/ bisnes kad murah?

Blogger PCL


Bisnes Kad Murah

KAD BISNES MURAH | BELI 10 PERCUMA 10 | Wooowwwww ! PROMOSI TERLAJAK MURAH SEMPENA RAYA YANG BAKAL TIBA NI. Dengan hanya membeli 10 kotak bisnes kad anda akan menerima 10 kotak lagi!!  Siapa yang taknak lepaskan peluang keemasan ni ! Kenapa perlu ada Bisnes Kad? 
  • Salah satu medan promosikan produk jualan anda.
  • Satu alternatif untuk tingkatkan ‘branding’ barangan anda.
  • Menambah kenalan dan network lebih luas.
Kepentingan kepada Blogger, bisnes kad atau blogger kad ini sangat penting. Lagi-lagi blogger #retis dan #otai amat memerlukan Bisnes kad bagi meningkatkan lagi branding Blog disamping menambah kenalan blogger. Pasti susah jika rakan baru mahu mengingati nama blog anda, bukankah Bisnes kad banyak membantu?

Sekiranya anda mahukan dalam kuantiti yang sedikit. Berikut adalah pakej yang lain:
  1.  1 box/100pcs = RM26
  2.  3 box/300pcs = RM53
  3.  5 box/500pcs = RM75
  4. 10box/1000pcs = RM110 (Free 10box)
*harga tidak termasuk design dan postage
bizkad murah

  • Material : Art Card Matt Lamination
  • Jenis : 260gsm art paper
  • Kalis Air
  • Elegent dan profesional 
  • Tahan Lama berbanding kertas biasa 
  • Laminate yang tidak licin dan tidak bersinar
  • Warna lebih tepat dan cantik
Sticker murah

Sekiranya anda mahu selit tempahan sticker, pakej kad kahwin murah, banner, bunting, dan lain lain perkhidmatan printing.. Boleh hubungi:

Dalizgrafix
IG :  @dalizgrafixWhatsapp: +6012 3644 805
WechatID: dalizgrafix2
Facebook : Adam's Print Shoppe / dalizgrafixEmail: dalizgrafix@gmail.com

12 comments:

  1. cn tak buat business kad, dalam proses nk tempah gak ni

    ReplyDelete
  2. Assalam abang nazlee,
    murah3 :)

    ReplyDelete
  3. mmg tgh konsider nak buat.. designya dh ada hehehe

    ReplyDelete
  4. KG belum ada bis kad lagi..

    ReplyDelete
  5. Tunggu tukar domain nnt bonde tukar he he he
    Menarik design card tu :)

    ReplyDelete
  6. design cantik, kena pula dengan harga, memang menjadi tumpuan orang nak tempah la..hehe

    ReplyDelete
  7. Nak satuuu yang pcl punyerr hehehhe ..ok nnt nak buat jugak laaaa

    ReplyDelete
  8. wahh buat kad baru ye.. tak sabar nak dpt design kad yanie lak hihihi

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.