Kerja Sabtu Memang Best !

Saturday, June 20, 2015 PCL 3 Comments

Kerja Sabtu Memang Best !

Best bila terima gaji bulanan nanti duit bertambah.
Best bila takde orang kacau !
Best buat kerja santai-santai.

Suka tengok pemandangan macam ni bila buat kerja hari Sabtu, hari lain-lain pon view hampir sama tapi bila masa kerja hari biasa dengan masa kerja santai-santai  gini  ada perbezaannya.

lebih lapang..lebih tenang .

Aku ni suka tengok tempat ada air, macam tenang je rasa... nak berenang-renang tu tidak la tapi ; kalau ada batang pancing aka fishing rod best ni..

Pernah dulu aku dapat ikan Tilapia Merah, tempat ni adalah Kawasan Larangan sebenarnya tu pasal aku tak hebohkan. Nanti kang tak pasal-pasal satu kampung orang masuk datang memancing.





Kalau kerja hari Sabtu memang best ! kerja tetap terlaksana sebab kita ni cuma memantau orang lain buat kerja..

#Esok boleh cuba nasib kot... Tilapia owh Tilapia!
#kakipancing

3 comments:

  1. Wahhh best keje Sabtu... yea..
    Dulu pon bekerja hari sabtu... tidak sekarang hanya 5 hari sahaja :)

    Cantik kolam tu banyak ikan kah?

    ReplyDelete
  2. Back to nature. So wonderful.. Tgk gambar pun dah tenang rasanya =)

    ReplyDelete
  3. Best kerja hari Sabtu kerana bos takde kot.. :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.