Kite Kite Aje

Friday, June 12, 2015 Nazlee Ismail 11 Comments


Blogger Day Out (group gathering) yang pertama kali PCL turut serta, foto di bawah adalah kenangan dalam tahun 2012.

Slogan "Salam Bersambut Ukhuwah Bertaut"
Lokasi : Musholla Ihsan, Bandar Baru Bangi


KKA Blogger Gathering 2012


"Kite Kite Aje" Blog List


1. Shazwani Shakeri - Aku Ibu Muda - Bila Ibu Muda Berleter - http://deejaywani.blogspot.com

2. Norzaila Ismail -Kakchik Ella - Dari Jari-Jari Halusku - http://misz-ella.blogspot.com

3. Darling Pya - Acu - Life is a Joyride - http://sephiasayang.blogspot.com

4. Rina AVAIL a.k.a cik betty - cik betty suka tulis-tulis - http://cikbetty.blogspot.com/

5. Fadzilah Omar - gadisBunga - http://www.gadisbunga.com/

6. Anaa Suryana Othman - Anaa - http://cerita-anaa.blogspot.com

7. Hanie Abdullah - h4ni3 - http://drhanie.blogspot.com

8. Kakcik Juariah - http://kakciknurseroja.blogspot.com

9. Khairul Faizie - DaddyZZ - http://alwaqiahalmulk.blogspot.com

10. Kaseh Meow Elena - Kaseh (tgh cuti tanpa gaji so no update :) ) - http://transformasi2009.blogspot.com

11.muhamad firdaus bujal._bujal.x  http://matcham-matcham.blogspot.com/

12. Nazlee Ismail (pakcikliePCL) - www.nazlee.com

13. suziyanti m. suhaimi (mak encik | sz) - http://syimirmikail.blogspot.com

14. Ida Mahmud - http://nyanyisunyi-nyanyisunyi.blogspot.com/

15. Ell Suhaiella - Ell Emo - http://ellnekimura.blogspot.com

16. Murni Alfathunnisa - http://sitimurni.blogspot.com

17. Munnafendy - http://www.munnafendy.com

18. Azian Elias - Yan - http://yan-yanjournal.blogspot.com

19. Ati Radzuan - Ati Masrif- http://wanati.blogspot.com

20. Pena Rozie http://mummyrozie.blogspot.com

21. Hamzah Abd Hamid http://al-lavendari.blogspot.com

22. Echah Syed - http://persismutiara.blogspot.com

23. Bro Framestone - Bro Framestone - http://www.broframestone.com

24. Syida Mislan http://syidamislan.blogspot.com

25. Afasz - http://afasz.blogspot.com

26. Hanis Azla Rafeah Salim - http://hanisazla.blogspot.com

27. azieazah > http://azieazah-aa.blogspot.com/

28. Granny Hani -Aku lah Jentayu itu - http://debumelukut.blogspot.com

29. Azwa Kamar - http://nurqasehbiz.blogspot.com/

30. Norhafizah Othman - http://norhafizahothman.blogspot.com/

31. Ain Noraini - http://ainnoraini.blogspot.com/

32. Anyss Je - http://annieyss.blogspot.com/

33. Ayu Citarasa Rinduan - http://ruhayurazali.blogspot.com/

34. Yunus Badawi (YB) - http://yunusbadawi.blogspot.com/

35. Aslinda Linda (kakngah) - http://www.lindarosman.com/

36. Nanie Nms - http://nan-salleh.blogspot.com/

37. Khairul Hakimin. Muhammad (Kerol) http://www.kuahkari.com ~ Memanis Kehidupan

38. Aida Hussin - Idun - http://sajejer.blogspot.com/

39. Roshidayu Che Mat ( Akuzle Ayu ) - http://nasikerabubuahtanjung.blogspot.com

40. Padlie (cerita Si Padlie) - http://www.ceritasipadlie.com/

41. Haliza Akmar (ejaescobart) - http://ejaescobart.blogspot.com/ ~ Selamber Je

42. Abdullah Al-Hadi Hj Muhamed (Dato' LF)- http://luahfikiran.blogspot.com/

(list update ; November 11, 2013 at 4:21pm · Latest version by Nazlee Ismail
Ref : Fb Kite-kite Aje


12/6/2015 4:30 pm
Sampai ke hari update entri ini, pcl tak pasti url blog tersenarai di atas tu masih boleh guna/berhubung dengan tuan punya blog masing-masing atau sebaliknya. Namun "Salam Bersambut Ukhuwah Bertaut" tetap terus ada dengan silaturrahim yang terbina sejak dulu, insyaAllah sentiasa dekat di hati walau jauh sebenarnya.

p/s ~ maafkan hamba sesekali lalu di time line facebook KKA

11 comments:

  1. lama dah eh! tapi still PCL ingat..huhu

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...sesekali berjumpa kan..tentunya seronok...

    ReplyDelete
  3. blogger otai semua nie..

    ReplyDelete
  4. wah.... pcl mmg blogger yg sgt aktif

    ReplyDelete
  5. memori indah kan, seronok bila di kenang kembali :)

    ReplyDelete
  6. ramai2 tu cn kenal broframestone n pcl jer..huhu

    ReplyDelete
  7. Assalam abang nazlee,
    waaa
    mengimbau memori gitew yer

    ReplyDelete
  8. bestnya..bila kita nak gather2 pulak yer

    ReplyDelete
  9. Wah tringin join ramai-ramai semua blogger...

    ReplyDelete
  10. bile efg pulak nk gther2

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.