Nampak lagi tua berkaca mata?

Tuesday, June 30, 2015 Nazlee Ismail 10 Comments

Pagi lagi beria sangat nak berfoto-foto raya di pejabat..hari ni kalau ikut jadual diaorang la. Jadual yang sekejap² berubah waktu..malas dah aku., hurmm kalau ikut mood aku ..dah kelaut jadinya, bila pakai baju lam sebab baju melayu baru tempah tak dan siap.

Tapi kesiankan mamaD dah siap gosok baju aku tu pepagi buta lagi... aku pakai jugak.




tapi bila dah sampai masa nak photo shoot, malas pulak aku..so, tak ada la gambar dalam web Angkasa tahun ni..last, aku masuk sini dalam blog aku ni. Sesuai jadi kenangan beraya di bulan puasa 2015.

Okay, ni baru nak tanya pendapat dan pandangan korang tentang aksesori kaca mata. Dengan berkaca mata sebagai aksesoris?
ada orang nampak segak bergaya..
ada orang nampak  kecedikan disebaliknya
ada orang nampak tak sesuai langsung dengan bentuk muka.

Anda bagai mana?


10 comments:

  1. x pkai spek nmpak lagi muda dan hensem #bodek . hehehehe

    ReplyDelete
  2. makin nampak muda la encik PVL

    ReplyDelete
  3. kak ana pula memang mengelak nak pakai spec sb memang kalau pakai nampak jauh lebih tua dari usia haha :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum YB...hehhhe

    ReplyDelete
  5. Baik cermin mata putih atau hitam saya tak gemar pakai dan memang tak biasa pakai..

    ReplyDelete
  6. Pcl nampak smart lg encem! Sesuai dgn bentuk muka pcl

    ReplyDelete
  7. PCL tetap hensem. hehehe :P
    terima kasih efg sebab bagi sokongan pada Nani. In sha allah sikit2 saya cuba bina balik semangat yang hilang. :)

    ReplyDelete
  8. hahahaah! ^_^ mampu gelak jek

    ReplyDelete
  9. nampak lain..hehee..mkin muda ape..hehe

    ReplyDelete
  10. kemain posing eh.. hehe, xde tua nya. nampak jambu je pcl

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.