Pemenang Giveaway (2 juta PV) diumumkan sekarang !

Saturday, June 13, 2015 PCL 11 Comments


Pagi Sabtu jam 7 am, Page View blog pcl sudah cecah angka 2000000 (2 juta) . Seperti yang dijanjikan kepada yang sempat capture gambar dan hantar ke whatsapp pcl, Yang Terpantas akan menang RM50.

Giveaway mula disiarkan pada entri ini : GiveAway 2 Juta PV  dan diperingatkan lagi sekali : Call for GA

Ada tak yang dapat capture tepat angka tu? ok jap lagi pcl umumkan.

Kita share dulu,  luahan hati seorang pengunjung setia ..yang berusaha gigih , terima kasih dari pihak pcl.

".. mula dari jam 3 pagi, 4 pagi tengok pv angka nak dekat 2 juta, kunci jam lagi ... jam 6, 7, 8 ..dan akhirnya TERLEPAS !!" 
kecewa dia ... alahai, namun rezeki berpihak padanya. Dia penghantar whatsapp terawal dan paling hampir angka 2000000


TAHNIAH  Sayidah Napisah (Sayidah LuRve ChOc) , anda telah berjaya ..paling pantas dan paling hampir capture angka ::

giveaway 2 juta page view


p/s ;  Sila pm no akaun dan nama ke whatsapp saya. Terima kasih.


11 comments:

  1. Alhamdulillah menang! Hehe. Ingatnya kalahhh :p

    ReplyDelete
  2. tahniah...tahniah jugak untuk PCL..wah da 2 juta ye

    ReplyDelete
  3. Laaaa memang kc sungguh yg menang... tahniah laa

    ReplyDelete
  4. wah dah ada pemenang...tahniah KC

    ReplyDelete
  5. wauuuu...KC menang..tahniah KC comey...

    ReplyDelete
  6. wah ! tahniah kc, berbaloi usaha gigih kc berkampung di blog pcl kan? tahniah pcl dah 2juta view, cn lagi 500k lagi ni, kena gigih lagi ni

    ReplyDelete
  7. Tahniah kc..tak sia2 usaha anda.. :)

    ReplyDelete
  8. Assalam abang nazlee,
    tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  9. Fuyooo ..Tahniah KC..sah sah la KC tak tdoooo ni duk melangut depan lappy hahahhaa

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.