Permintaan tinggi untuk kerja kayu (pine wood furniture)

Friday, June 05, 2015 PCL 12 Comments

Ada minat , ada keinginan semua benda boleh jadi duit.

Ada  bakat sahaja tapi tak pandai nak mempelbagaikannya ianya tidak kemana. Sayang dan rugi rasanya kalau dibiarkan begitu saja.

Suka berniaga? , cari... pasti ada jalannya. Tak semua orang berjaya dalam berniaga dengan laluan mudah semudahnya.

Pcl ada projek baru?

Buat meja dari kayu pain
Buat perabot dari kayu pain
Buat rumah kucing/haiwan dari kayu pain

contact whatsapp saya untuk tempahan.


pine wood furniture

pine wood furniture

pine wood furniture


Test Market ?
Berapa harga Rm/sebuah anda mampu tawarkan?  boleh bincang dengan saya.

TEMPAHAN SUDAH DIBUKA KEPADA UMUM
TEMPOH SIAP : 3-4 MINGGU
TEL/WHATSAPP : 017-4009726 (NAZLEE) 
Kemaskini : 08 Ogos 2016

12 comments:

  1. banyak sungguh projek pcl. All the best!!
    #clickclicknufnang

    ReplyDelete
  2. Bukan biasa-biasa ni... rajin+berilmu+kreatif

    ReplyDelete
  3. xcukup ruang dkt rumah.....huhuuuuu....tp santek tuh

    ReplyDelete
  4. meja kayu ni letak kat laman syok jugak...

    ReplyDelete
  5. Assalam abang nazlee.
    buat sendiri ek???
    terernyaaaaaaaaaaa
    he3

    ReplyDelete
  6. MENARIK NI PCL.. TAPI SAYA LEBIH SUKA KALAU GUNA KAYU PINE, TAK PERLU CAT.. GUNA WARNA ASLI..

    ReplyDelete
  7. wah..menarik la projek pcl..btwy,khaty baru singgah sini,blog dah bertukar..hebat dan terbaikk

    ReplyDelete
  8. Wah..DAEBAK!! Moleh kerja hasil tangan PCL...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.