Vauchers Giveaway BGR Restaurant Bangi Golf Resort

Thursday, June 11, 2015 Nazlee Ismail 41 Comments

Salam ;

BGR Restaurant Bangi Golf Resort sangat bermurah hati nak belanja makan, melalui blog ini pihak BGR ada berikan vaucher Berbuka Puasa / Buffet Ramadhan untuk 5 pembaca yang terpilih; setiap pemenang akan dapat 2 keping vaucher (sepasang) ;

Bangi Golf Resort

Cara mudah nak menang ialah dengan menjawap di ruangan komen blog ini ; Jawapan mudah, sila rujuk DI SINI.  

Syarat cuma perlu Copy & Paste nama menu sajian BGR seperti gambar di bawah  Dan sertakan email anda.

BGR Bangi Golf Resort


p/s Komen anda akan disiarkan setelah ada pemenang. Perlu Ikut Syarat dan Pantas !!

#BGRmakan Info :

Harga Buffet yang bermula dari Rm55 untuk dewasa dan Rm27 untuk kanak-kanak.
Vaucher sah untuk tarikh 21/6 - 15/7/2015 sahaja. (2x vauchers untuk 5 nama bertuah)

Lokasi Buffet Ramadhan Di BGR Restaurant Bangi Golf Resort :
Alamat : No.1, Persiaran Bandar, Bandar Baru Bangi
Koordinat GPS : 2.95716N, 101.76518E

41 comments:

  1. Sous Vide Eggs with Mushroom Espuma betul tak??

    ReplyDelete
  2. Sous Vide Eggs with Mushroom Espuma
    irra.nulogic@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Sous Vide Eggs with Mushroom Espuma® BGR

    emel: nieyl.puteriimpian@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1) Tahniah Anda menang ! , tggu email dari pcl. tq
      Selamat menjamu selare @BGR Restaurant

      Delete
    2. Alhamdulillah...
      terima kasih :)

      Delete
  4. Salam PCL!

    JAWAPAN : Sous Vide Eggs with Mushroom Espuma® BGR
    Emel : wanimira737@gmail.com

    Baucer hilang tak dapat dikesan. Mohon dipertimbangkan hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2) Tahniah Anda menang ! , tggu email dari pcl. tq
      Selamat menjamu selare @BGR Restaurant

      Delete
  5. jawapannyaaa.....

    jeng..jeng..jeng..

    Sous Vide Eggs with Mushroom Espuma® BGR

    email : munirahizzan@gmail.com

    hope menang sebab nak bawa the other half aka chef sy makan kambing golek.. hehehe..

    tq pcl!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3) Tahniah Anda menang ! , tggu email dari pcl. tq
      Selamat menjamu selare @BGR Restaurant

      Delete
    2. alhamdulillah.. tq PCL.. :D

      Delete
  6. cuba nasib lagi

    Sous Vide Eggs with Mushroom Espuma® BGR
    irra.nulogic@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. 4) Tahniah Anda menang ! , tggu email dari pcl. tq
      Selamat menjamu selare @BGR Restaurant

      Delete
  7. juelizajamani@gmail.com lupa plak nak letak syarat

    ReplyDelete
  8. Sous Vide Eggs with Mushroom Espuma® BGR
    nurinani59@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5) Tahniah Anda menang ! , tggu email dari pcl. tq
      Selamat menjamu selare @BGR Restaurant

      Delete
  9. beef lasagna . perghh sedap ! memang kawkaw . harap sangat dapat vaucher tu . amin

    http://2.bp.blogspot.com/-m9Epj-Ex_LQ/VWe6YWNusyI/AAAAAAAAWHc/SZKQEo_98zY/s640/SAM_3919.JPG

    intansafiyanorazuairi@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Nak dapat voucher... Jawapan Sous Vide Eggs with Mushroom Espuma® BGR hihih


    email: yanieyusuf05@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5 nama terpantas shj.. maaf dan t.kasih.

      Delete
  11. Nama Menu : Sous Vide Eggs with Mushroom Espuma® BGR
    email : azrilmohdhaniffa@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Jawapan: Sous Vide Eggs with Mushroom Espuma
    Email: syimayusuf@gmail.com


    wish me luck.Amin
    SyimaYusuf96.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Jawapan : Sous Vide Eggs with Mushroom Espuma® BGR

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5 nama terpantas shj.. maaf dan t.kasih.

      Delete
  14. Nama menu : Sous Vide Eggs with Mushroom Espuma® BGR
    emel : mastura_mohddin@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5 nama terpantas shj.. maaf dan t.kasih.

      Delete
    2. sob sob.. terlewat seminit..

      Delete
  15. baucar ni tuk nilai bape RM? hehehee

    ReplyDelete

  16. OK GIVEAWAY TAMAT SAMPAI SINI, DAH ADA 5 NAMA PEMENANG YG BETUL IKUT SYARAT DAN PANTAS.

    TERIMA KASIH.

    #kpd pemenang tunggu email pcl. ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. #tTypo *selare = selera .. eh rajin pulak aku reply komen korang hahahaa..

      Delete
  17. allaa.....dah habis ke.... :(

    ReplyDelete
  18. kelakar pulak baca respon pcl dekat atas..hehe

    ReplyDelete
  19. Assalam abang nazlee,
    he3
    terlepas lagiiiiiiiiiii

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.