ZAWARA Kota Damansara

Saturday, June 27, 2015 PCL 2 Comments

ZAWARA Kota Damansara


Serius nama ZAWARA sebelum ni asing bagi aku, ingat nak jumpa kawan lama dia...owh ada benda nak borong kat sana rupanya.

kebetulan, Nina hostel dia kat sana..alasan nak makan berbuka sekali dengan jumpa anak, sambil jumpa anak boleh cari koleksi tudung, jubah raya, baju raya ..kot la kan ada yang terbekenan. MamaD baru dapat gaji... gaji kita gaji dia,  gaji dia kita tak kacau tapi kalau tak cukup dia mintak je selalu.

Apa yang best kat sana ..shopping kat Zawara?

meh baru nak ushar ..ada baju untuk lelaki tak? ..ada sesapa nak sponsor tak?

zawara kota damansara

sebenarna boleh je online shopping  kat Zawara ni kan?

bila check kat online web ; emm memang sememangnya Zawara hanya untuk pakaian dan kelengkapan kaum wanita sahaja.. oklah , suami kena beralah selalu.

P/S.. lepas kerja jam 4 pm sat lagi baru nak ke sana... mamaD dah ready !


2 comments:

  1. Auucchhh zawara! Satu jenama yang ena suka.. suka design kt sini

    ReplyDelete
  2. Dah pernah masuk Zawara kt Manjung aritu. Nice jgk. Tapi sbb kita jarang g beli kt butik2 ni. Hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.