#Cabaran20Hari, Day 14 | Memori Raya 90an

Sunday, July 12, 2015 PCL 4 Comments

#Cabaran20Hari, Day 14

Memori Raya 90an 


Tahun yang banyak memori indah; masa tu baru habis belajar.. baru nak mula hidup berdikari yang sebenar. Baru tercari-cari identiti..semuanya seronok di alam remaja.



Mampu memiliki kenderaan sendiri adalah tergolong dalam kategori remaja mewah ....walaupon? hemm., aku masa tu ada sebuah motosikal Kawasaki Ninja KR150cc. Beraya sakan dan penuh bergaya. Boleh ke sana sini dengan mudah.

Naik motor dengan baju raya baru ke rumah aweks haha, nampak sangat 'mat bunga' nya; zaman aku remaja dulu. Okay tu cerita lama.. hari raya masa tu happy selalu..

Bila tengok anak-anak, adik-adik remaja masa kini, mula lah teringat.. "aku dulu lagi hebat" huh ! Dulu zaman seluar dan baju feet, sekarang trend tu kembali.. so, tak jadi hairan dunia ini sentiasa berputar, yang lama akan kembali meriah.. dalam suasana yang berbeza.


Okay..korang boleh LIKE page EFG di sini terdapat senarai url peserta mengikut tajuk dan anda juga boleh ping dan blogwalking :

Entri # Day13 :
http://www.nazlee.com/2015/07/cabaran20hari-kuih-raya-paling-best.html?m=1

#Cabaran20Hari, #Day14 #exchangefeedgroup #kelabbloggerbenashaari.

4 comments:

  1. Zaman dulu2 bangga kalau bopren dtg dgn kawan2 naik motor...megah rasa kan..hahhahaha...

    ReplyDelete
  2. pergh......kawasaki.....waktu dulu tu....

    ReplyDelete
  3. Waktu hari rayalah boleh bawak awek datang rumah.. :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.