#Cabaran20Hari, Gambar Dan Ucapan Raya

Monday, July 13, 2015 PCL 6 Comments

#Cabaran20Hari, Day 15

Gambar Dan Ucapan Raya


Ramadhan tetap pergi meninggalkan kita dan Syawal akan tiba (elok baca entri ni malam raya), pakaian raya dah siap semuanya tapi tak pakai lagi, tak sempat...langsir pon baru siap gantung ni haa. Oklah dengan ucapan :

"Assalamualaikum wbt, Semoga Allah menerima amalan kami dan amalan kamu, Selamat Hari Raya dari Pcl sekeluarga , Maaf Zahir dan Batin" ; Datang lah ye beraya ke teratak pcl.. kat Angkasa, kuarters. Banting Selangor.

Okay..korang boleh LIKE page EFG di sini terdapat senarai url peserta mengikut tajuk dan anda juga boleh ping dan blogwalking :

Entri # Day14 :
http://www.nazlee.com/2015/07/cabaran20hari-day-14-memori-raya-90an.html

#Cabaran20Hari, #Day15 #exchangefeedgroup #kelabbloggerbenashaari.

6 comments:

  1. Bergambar dibalik langsir ye PCL..hehe..selamat hari raya..

    ReplyDelete
  2. Oh. Langsir. Ingatkan kelambu.
    Selamat Hari Raya juga Tuan Nazlee sekeluarga.
    Moga Allah terima semua kebaikan yang sempat dibuat di bulan mulia ini.

    ReplyDelete
  3. Ambooii gambar pcl. heheh. selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah.. ada rezeki sampailah kami ke sana.. ;)
    Selamat Hari Raya buat PCL dan keluarga.

    ReplyDelete
  5. kalau g raya umah PCL, boleh dapat duit raye tak?..hehehe..Selamat Hari Raya..

    ReplyDelete
  6. ingatkan dalam buai..
    selamat raya bang long sekeluarga!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.