#Cabaran20Hari | Kenangan Terawih Di Surau/Masjid Masa Zaman Kanak-Kanak

Sunday, July 05, 2015 PCL 3 Comments

#Cabaran20Hari, Day09

Kenangan Terawih Di Surau Masa Zaman Kanak-Kanak


Zaman kanak² hingusan..
Mak kita tak boleh jemaah solat Tarawih walaupon surau sebelah rumah….nangis je keje budak tu..asyik nak nyonyot je..adoila. haha.

Zaman kanak² nakal..
Orang dewasa solat maghrib dia main meriam buluh…tak pon main gendang, Bila tiba solat Isyak dan solat sunat Tarawih dia main kejar2, orang more dia tumpang sekaki…haha time tu, ramadhan indah sangat..

Zaman akil baligh
Solat tarawih hanya pada pembukaan dan penutup saja…mak abah  marking jer muka sorang²  bila balik kena pulas telinga..padan muka..huhuhu

Okay..korang boleh LIKE page EFG di sini terdapat senarai url peserta mengikut tajuk dan anda juga boleh ping dan blogwalking :

Entri # Day08 :
http://www.nazlee.com/2015/07/cabaran20hari-pengalaman-manis-di-bulan.html?m=1

#Cabaran20Hari, #Day09 #exchangefeedgroup #kelabbloggerbenashaari.
.

3 comments:

  1. huhu..nk wt cmne...mang gitu ler lau dh nama budok2..

    ReplyDelete
  2. memang budak lelaki sangat nakal masa kecik2 dulu la..sakit tak kena pulas telinga..

    ReplyDelete
  3. hihih zaman kanak-kanak yang paling meriah kan..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.