#Cabaran20Hari : Kuih Kegemaran Di Bulan Puasa

Friday, July 03, 2015 PCL 8 Comments


#Cabaran20Hari, Day07

Kuih Kegemaran Di Bulan Puasa

Kalau menu wajib adalah sejenis kuih nama popia, dan apa pula kuih kegemaran? sama lah popia jugak. Popia goreng mamaD, lain sikit dari biasa yang ada di pasaran .. aku nak cerita lebih pon tak pandai  tetapi kelebihan pada kuahnya memang ummphh!


Dua pasang tangan yang rajin.. buatkan kami setia berbuka dengan kuih kegemaran. Tadi pon berbuka dengan popia goreng mamaD, makan tak puas sepuluh bijik pon rasa macam tak cukup kenyang.

Sudah 16 hari puasa, 5 kali berbuka dengan kuih yang sama..kuih kegemaran keluarga kami lah gitu... makan tak jemu.

Okay..korang boleh LIKE page EFG di sini terdapat senarai url peserta mengikut tajuk dan anda juga boleh ping dan blogwalking :


Entri # Day06 :

http://www.nazlee.com/2015/07/cabaran20hari-pengalaman-manis-di-bulan.html?m=1 

#Cabaran20Hari, #Day07 #exchangefeedgroup #kelabbloggerbenashaari

8 comments:

  1. sedap tu..ala PCL, air tangan isteri memang la sedap..hehe

    ReplyDelete
  2. rindu plak nak makan kuih popia basah dan karipap pedas.

    ReplyDelete
  3. bestnyer homemade, mmg sedap !

    ReplyDelete
  4. Air tangan isteri. Hebat tu. Tahniah En. Nazlee isteri bijak memasak.

    ReplyDelete
  5. Kuih kalau buat sendiri mmg best kan pcl

    ReplyDelete
  6. Glup! Terliur la pulak.. Terpaksalah cari bahan wat popia hari ni.. Hehe..
    RosmizaAli.Com™

    ReplyDelete
  7. sedapnya popia, dah lama tak buat sendiri! buat saya teringin la pula.

    ReplyDelete
  8. Popia ke ni.. Alamak, bestnya..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.