#Cabaran20Hari : Tetamu Raya Paling Ditunggu

Tuesday, July 07, 2015 PCL 7 Comments

#Cabaran20Hari, Day10

Dari petang semalam sampai ke pagi ni taktau sapa yang aku tertunggu nak beraya kat rumaah aku tahun ni..
Tengok pada tajuk macam leceh, macam senang tapi...rumah kita bukan bukan rumah sapa-sapa yang sentiasa menerima tetamu kehormat?

ok kami menanti sesapa saja teristimewa dari kalangan rakan blogger dan pembaca blog..tu sebab aku war-war kannya di sini, andalah tetamu yang aku tunggu...bila ? opkoz la lepas aku balik dari Langkawi Lagoon nanti.

InsyaAllah, Menu utama; Nasi Lemuni..dan lain-lain. Bagi yang masih blur apa tu ? bole tengok link bawah ni..


Mar 22, 2015
Alhamdulillah..hujan di Banting. Kelmarin cuaca membahang...walau tak terik tapi terasa bahang panas tu. Pagi hari minggu ni...sejuk pulak, Cafe mamaD hari ni ada menu best ! Nasi lemuni sambal sotong , sotong yang ...
Jul 15, 2014
Nasi Lemuni Ayam Madu Golek.., nasi lemuni mamaD masak seperti biasa..ala ala nasi lemak dan cuma tambahkan air kisaran daun lemuni....nasi berwarna seakan kehitaman sedikit namun rasanya dan baunya tetap ...
Dec 26, 2011
mai (datang) sini tak sah kalau tak buat nasi lemuni... mamadiana memang dah terer. .....resipi turun temurun dari mak dia :-)... sempoi? ......memang sempoi! (dalam blog mamadiana ada resipinya, kalau berminat la silakan ...
Oct 12, 2011
... Pra Raya Aidilfitri 2015 di Studio · Giveaway Jun 2015 oleh Bicara Mummy · Sotong Sambal Masam Manis Berserai · Home / nasi lemak / nasi lemak daun lemuni / nasi lemuni / WW / Wordless Wednesday - Lemuni ...

Anda semua saya tunggu !

Okay..korang boleh LIKE page EFG di sini terdapat senarai url peserta mengikut tajuk dan anda juga boleh ping dan blogwalking :

Entri # Day09 :
http://www.nazlee.com/2015/07/cabaran20hari-kenangan-terawih-di.html

#Cabaran20Hari, #Day09 #exchangefeedgroup #kelabbloggerbenashaari.
.

7 comments:

  1. wahhh sedapp nasi lemuni first time try makan kat perak nie..kawan opis hidangkan..

    ReplyDelete
  2. In sha Allah ada rezeki boleh gi rumah PCL :D

    ReplyDelete
  3. Mcm best je ni... Please open the house. Nak dtg raya. hehehe

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  4. Tak pernah cuba lagi nasi lemuni.. nampak menarik.. boleh datang merasa nanti ni.. ;)

    ReplyDelete
  5. tak pernah try nasi lemuni.. insya Allah nak kerumah PCL nanti.. hehe

    ReplyDelete
  6. SA pun xde nak tunggu sesapa yang spesel datang beraya...kalau yg spesel tu nak dtg beraya datang je ler...x nak datang sudah...

    ReplyDelete
  7. Mohon buat Open House nanti.. nak datangg hehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.