Gambar Raya Aidilfitri 2015 ; PCL & Famili

Thursday, July 30, 2015 PCL 24 Comments


gambar keluarga PCL
gambar PCL
gambar mamaD, Hanis, Nina
gambar pcl dan hanis
gambar anak-anak PCL
MamaD , PCL
loveing couple
Raya 2015
Gambar mamaD dan PCL terkini

Best beraya aidil fitri 2015 sebab kami beraya di kampung kelahiran pcl di Perak. Selalu Raya pertama kat Kedah, aku selalu menangkan belah isteri sebab ada sebab-sebab tertentu..

Tak payah tanya banyak kenapa ye, nanti bila korang dah berumah tangga adalah jawapannya. Yang penting kita happy di mana kita beraya. Isteri happy, anak-anak happy. Bila dorang gembira kita akan dapat merasa kebahagiaannya. serius!

Ada seperkara lagi berkenaan pakaian raya kami, tak sama sedondon warnanya tapi inilah kami, tiap tahun begini.. Kami cari warna yang seakan sama walau banyak kali pandang nampak tetap tak sama. tapi tak adalah kontra sangat.

Salam Syawal, Selamat Hari Raya Maaf zahir Batin.

24 comments:

  1. selamat hari raya!anak pcl pun dua perempuan yer..mcm ummul..nnti dah besar cmni agknyer kami semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. UA dua gak eh.. semoga depa jadi anak2 solehah. aamin.

      Delete
  2. betul tu! tak perlu gaduh nak balik beraya mana..selamatlah Iera dan suami memang orang Perak, sekampung je..hehe

    ReplyDelete
  3. wahhh....ni ke anak daranyer.....huhuhuwww.....cute beb...ehh....heheeee

    ReplyDelete
  4. Cantik rumah kayu tu.. Tradisional.

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya pcl....setuju...tak kira di mana kita beraya yang penting happy. Sama cam kak zi tahun pertama lepas kahwin jer beraya di kg kak zi...selebihnya kami akan beraya di kampung hubby dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh terbalik pulak ea kak zi...haha yg penting hepi. slmt hr raya jgk.

      Delete
  6. Banyak warna meriahnya lebih terasa..tetap satu keluarga..betul..bila dah berumahtangga lain kisahnya..hehe..depp..

    ReplyDelete
  7. salam kenal & singgah :)) PCL dua pompuan, makcik dua hero...

    Salam Syawal

    ReplyDelete
  8. Suami sy pon...tiap kali ry dia menangkn saya...beraya umah mak dl

    Selamat hari raya PCL

    ReplyDelete
  9. Meriahnyaa raya pcl. Salam Lebaran pcl dan keluarga :)

    ReplyDelete
  10. PCL ngan wife amik gbr ngan anak dah mcm adik bradik..awet mudaaa sangat la..jeles okkk

    ReplyDelete
  11. Bestnya. Kita nk masuk gambar raya xleh masuk gambar husband. Hahaha terus spoil nk msk gambar raya

    ReplyDelete
  12. warna warni Aidilfitri... Nampak ceria family PCL

    ReplyDelete
  13. suka tengok rumah kayu tu.Bukan senang nak cari lagi rumah macam ni.Rata-rata sudah bertukar ke rumah batu.Pasti juga happykan dapat beraya bersama keluarga di kampung.

    ReplyDelete
  14. Tak sedondon pon takpe janji ada gambar raya hehe

    ReplyDelete
  15. pcl dgn wife mcm abg dan kakak jer

    ReplyDelete
  16. Haa. Baru nk tegur pasai paa tak sama warna. Huhu

    ReplyDelete
  17. Keluarga kami pun memang tak pernah sedondon. Haha
    Semua nampak ceria :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.