Hanis ; makin dewasa makin malu-malu dia..

Thursday, July 23, 2015 PCL 8 Comments

Ingatkan kami dah tak berkesempatan ke Langkawi Eagle Square - Dataran Lang, nak bergambar.  Hanis dah siap buat style helang terbang masa hari semalam..dia kalau bab posing memang ok..malu malu dia memang macam tu tapi depan kamera dia terbaik. Hanis ; makin dewasa makin malu-malu (resam anak dara memang gitu lah.. wajib ada rasa malu dalam diri)



Langkawi Eagle Square - Dataran Lang

Dataran Lang , Kuah. Lokasi dekat je dengan jeti feri. Kalau dalam perjalanan balik ke jeti pon masih lagi sempat kalau nak bergambar, tak perlu ambik masa lama. Semua sudut nampak cun!!



tadi tu view waktu tengah panas terik dan sekali lagi kami singgah waktu senja...hemm dah naik tanduk pcl haha.. lama sangat berjalan-jalan round Langkawi .



8 comments:

  1. bestnya, lama dah tak jejak sana..tunggu la bulan 8 nanti..hehe

    ReplyDelete
  2. Wahh seronoknyaa jenjalan dekat langkawi :)

    ReplyDelete
  3. Last jejak langkawi masa sekolah rendah.. lamanya x pi borong coklat daim kt situ.. asyik kirim kt org je, btw Selamat Hari Raya buat bro nazlee sekeluarga :)

    ReplyDelete
  4. lama tak jejak langkawi, bila agaknye dapat ke sana lagi....huhu

    ReplyDelete
  5. Seronok anak2 membesar..dah boleh gang dah..gng borak, geng shopping..gang melawa..

    ReplyDelete
  6. Malu itu perlu kerana malu meningkatkat rasa respect orang lain pada kita..

    ReplyDelete
  7. manis2 anak daranya ehhehehe

    ReplyDelete
  8. Biar malu.. Gadis perlu ada sifat pemalu..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.