Jom mai Langkawi !

Tuesday, July 21, 2015 PCL 3 Comments

Cuti Di Langkawi

Salam... pagi hari ke 2 di Langkawi, sementara tunggu roti canai tapaw utk hanis siap, aku siapkan entri blog ni.. santai-santai aje. Pulau Lagenda lembab cuacanya, hujan pepagi ni.. sejuk sesuana buat perut cepat nak mintak makanan...sama  ja kat mana pun , kalau kat rumah boleh gak cari kuih raya..ni hotel apa ada?  RM belaka..


Okay, pcl n family disponsor menginap di Langkawi Lagoon Resort oleh #KelabBloggerBenAshaari selama 3 hari 2 malam.. plan nak lepak dalam bilik hotel terapung tapi tak, lain kali la kot guna bajet sendiri. Kami lepak di Sea Village, Langkawi Lagoon Resort alhamdulillah ok jugak.

Semalam lepas check in, terus kami ke Cenang.., hari nak pi lagi  ke sana, tak habis lagi dan tak sempat nak ambik gambar cantik di pantai yang sangat terkenal di sini.



jom mai Langkawi !


3 comments:

  1. SA pun soon nak ke sana...bulan 9 insyallah sebab adiknya majlis bertandang ke Perlis...maybe singgah Langkawi jugak...

    ReplyDelete
  2. Pernah sekali dulu ke Langkawi.. Boleh tahan la..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.