Lama tak melawat Langkawi?

Wednesday, July 22, 2015 PCL 4 Comments

kejap lagi kami akan menamatkan masa bercuti di pulau lagenda Mahsuri ni. Lebih 15 tahun tak datang ke sini..jadi segan silu pon ada kat pelancong luar yang dah banyak kali ke Langkawi. Semalam petang borak dengan pasangan warga Australia.. diorang selalu ke Malaysia terutamanya datang ke Langkawi ; "malaysia cantik dgn cuaca yg nyaman dan penduduk peramah".. katanya.

Telaga Tujuh, Langkawi.

Lokasi ni jarang orang Malaysia datang sebab kena panjat lebih 300 anak tangga .. longgar kepala lutut den ni..haha, ketaq habih nak sampai atas.. nak turun lagi memang huh la..respek kat mat/minah saleh tu, usia depa dalam 55 tahun ke atas dan masih steady . (kami naik atas ikut jalan tar, turun guna tangga)


Telaga Harbour Park, Pantai Kok

kat sini best shooting gambar cantik, bot mewah parking..hanis , nina kena bergaya.. eh aku kan photographer pro.. haha.




4 comments:

  1. Pergi sana, tak pernah lagi singgah kat telaga tujuh ni... Selalu skodeng dari atas kabel car je hehehe.. Selamat bercuti abg PCL

    ReplyDelete
  2. saya suka langkawi..
    pi banyak kali pun xpe

    ReplyDelete
  3. seronok tgok PCL dan keluarga bercuti...memang cantik tempat2 nya..SA dah 2 kali pi..tahun ni insyaallah pi lagi

    ReplyDelete
  4. Pelabuhan kapal2 tu area jalan nak ke telaga tujuh dan cable car kan?

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.