Last Day ! Last Day !

Thursday, July 09, 2015 PCL 5 Comments

Last day for Giveaway EFG Mega Raya 2015 !


Assalamualaikum...
Readers yang dihormati,  sebagai salah seorang ahli #ExchangeFeedGroup,  Saya terpanggil untuk menghebahkan kepada anda semua yang mugkin tak tau apa nak buat pagi ni.(sorry.. jangan memarah ya).

Okay, dimaklumkan Anda masih sempat lagi jika nak join Give Away untuk memenangi Hadiah Duit Raya paling kurang nilainya Rm100 (25 pemenang di cari) ! Setakat semalam, info yang saya dapat jumlah penyertaan terlibat adalah sebanyak 180 ++ nama . Lain-lain hadiah lumayan berupa RM dengan total keseluruhan bernila RM3100 . Untuk penyertaan ada syaratnya dan anda boleh semak pada entri ini  (entri penyertaa PCL).

Dan link penyertaan anda boleh di letak diruang komen Blog Acik sebagai Blog Penganjur.
Jangan bertangguh lagi, anda hanya ada masa sehingga tengah malam ini (11:59 malam) (09/7/2015)
Pesanan dari pihak EFG dan penganjur :

  • Peserta yang sudah join, sila semak semula dan patuhi syarat yang telah ditetapkan.
  • Dah usaha tu  kenalah doa banyak-banyak..semoga diperkenankan olehNya.
  • Yakin diri boleh menang, paling koman Rm100.
  • Kalau rajin boleh le Blogwalking..tambah kenalan sambil ucap selamat dan doa mendoakan kemenangan :)..



Dah, itu jer... cecepat join atau semak penyertaan anda. Good Luck !


5 comments:

  1. Malam ni tarikh akhir ye, semoga pemenang yang bertuah tu akan gembira dengan kemenangannya nanti...

    ReplyDelete
  2. Jom join. Mana tauu ada rezeki boleh menang. Heheh

    ReplyDelete
  3. Selamat ber'Giveaway' PCL..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.