Penat melayan karenah anak dara zaman sekarang nih.. jenuh la.

Thursday, July 30, 2015 PCL 15 Comments

Saruk Kasut Bunga-bunga..

fasyen kasut bunga-bunga

anak dara kami dua orang tu pakai kasut biasa-biasa aje tapi mama diorang pakai kasut bunga-bunga.. Masa beli memula tu Nina yang empunya, ikut trend bila orang dah tak berapa nak pakai..out dated fashion lah kot..mamaD kena saruk lah, tak sampai hati nak biar berkulat dalam store..itulah bagusnya kalau saiz kasut sama.

Cantik tak? yang penting selesa..tapi kalau sakit kaki tak guna jugak pakai...jangan menyusahkan diri.

Biar alah membeli menang memakai, ikutkan sangat fesyen ! ...penat melayan karenah anak dara zaman sekarang nih.. jenuh la.

p/s ..ada student sanggup kerja part time, kerja sambil belajar semata-mata mahu dapatkan barang keperluan yang tak berapa nak perlu tu..huh ! sabor je lah.


15 comments:

  1. rupa-ruapanya En Nazlee dah punya anak dara...bapa muda lagi eh

    ReplyDelete
  2. Anak sedang membesar dan dah pandai memilih yang mana berkenan di hati.. ;)

    ReplyDelete
  3. Hehehe...mama penyelamat ye...cantik tu...

    ReplyDelete
  4. biasalaa tuu.....cerewet tu..dah besaq..hihihhiii

    ReplyDelete
  5. comelnyer kasut...skrg kasut sport pun ada bunga2 cmni...huhuhuhu..Ummul pun pilih keselesaan

    ReplyDelete
  6. orang muda macam tu la..tak nak ketinggalan..lagi2 bab fesyen ni..

    ReplyDelete
  7. anak dara lain permintaannya, anak teruna lain pulak, yang kecik ajer mudah mak ayah pilihkan. Apapun yg penting ala membeli menang memakai....kena tengok poket juga.

    ReplyDelete
  8. jangan ikut fesyen
    biar kita yang buat fesyen.
    biar orang ikut kita.
    heheh.
    kasut mamaD tu rasanya boleh trending pasni.

    ReplyDelete
  9. Dari ats sampai bawah semua munger munger kann.. hehehe
    betul kasut kalau pakai sakit kaki memang tinggal terus.. nampak je cantik tapi menyakitkan... rugi beli masa try ok arr cantik dan masuk dgn kaki kekali bila jalan lelama baru tau sakit kaki..nyesal..

    ReplyDelete
  10. tu diaaa.dr martens ke tuu.. hehe..yoorin pon sama..kalau mak mertua dengan mak sendiri tak selesa pakai kasut, diorg bg kat yoorin jer..hahaha..terima dengan senang hati.. hehehe

    ReplyDelete
  11. biasa lah tu pcl .hihi.
    layankan aja. nasib la mama D mau juga pakai..selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  12. cantik kasut tu. senang saiz sama boleh tukar2. heee :D

    ReplyDelete
  13. Untunglaa saiz kaki sama..cantik laa kasut bunga2

    ReplyDelete
  14. Ayookkk. Pcl marah. Huhu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.