SEGMEN RAYA BERSAMA MAMAMYJA

Thursday, July 30, 2015 PCL 11 Comments

Tarikh Hantar Segmen : 30 Julai - 31 Ogos 2015 (kena letak gambar raya dan cerita sikit pasal baju raya keluarga ..gitulah , apa pon kalau teringin nak join sila ikut syarat yang ditetapkan oleh Penganjur Mamamyja)

Ok, ni gambar raya pertama di kampung Pcl kat Perak (dah banyak kali cerita kat Perak kan?) cerita banyak kali sebab suka beRaya di kampung kita, ..tahun depan insyaAllah kalau umur panjang kat kampung isteri pulak. Bab baju raya pon pcl dah cerita jugak pasal kesedondonannya. Ada seperkara lagi.... entri Gambar Raya 2015 hari tu tak dan habis cerita  sebab segan pon ada..takut riak pon ye jugak.

Baju Raya PCL di Sponsor

Pendek cerita macam ni, baju pcl disponsor sepasang legkap oleh tukang jahit berkenaan dan duit bajet beli baju yang sepatutnya pcl keluar duit poket sendiri dialihkan kepada bajet baju isteri dan anak-anak. Kiranya nak buat berlaku adil dan saksama. Orang 'belanja' kita, kita belanja keluarga..ok kan ? Berapa Rm sepasang baju pcl tu tak perlu lah nak heboh..tukang jahit dah cakap pakai saja..lain kali kalau bekenan kita kira lain..tudiaa ! Bestnya raya kali ni baju disponsor..design feet cutting, tahun depan kalau slim lagi boleh cuba lagi design baru.

Baju Melayu Cekak Musang

Sebelum nak join korang terjah la dulu blog penganjur , kena baca syaratnya mudah saja.. ok klik sini !


11 comments:

  1. Nice pic walaupun tidak sedondon. Memang best bila disponsor. ehehehe
    Good luck and selamat hari raya !!!

    ReplyDelete
  2. takpe pcl.. family zizie pun tak pernah sedondon... hee.. good luck :)

    ReplyDelete
  3. berkenan tengok anak dara pcl tu.nampak periang.

    ReplyDelete
  4. Wow....ditaja ye baju raya PCL....murah rezeki kan...Alhamdulillah... sapa lah nk taja saya yg kerdil nie? ahaks

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen pcl :) Warni warni di Aidilfitri. Hehehe

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya....

    ermm, anak2 ke tu..?? macam adik ngn abang je..apakah petua muda belia ?? hiihihihihihihi...

    ReplyDelete
  7. Salam pcl..dtg melawat pcl jgk..hehe..best la pcl dpt baju sponsor..hee..comel2 ank dara pcl...btw good luck.. ;)

    ReplyDelete
  8. Wah wah ! Best laa org sponser. Jimat sikit. Semiga diluaskan rezaekunya.. amin

    ReplyDelete
  9. macam gambar adik beradik. Apa rahsia PCL?

    Good Luck

    http://fuzamusa.blogspot.com/2015/08/segmen-raya-bersama-mamamyja.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.