Throwback Langkawi ; ada yang kata kami dan anak-anak sepasang seiras?

Thursday, July 23, 2015 PCL 8 Comments

Kalau tengok view kat belakang kami tu.. huh memang best dapat menginap dalamnya ; Ombak Villa Langkawi ..kalau dapat tapi lain kali lah. insyaAllah Langkawi kami datang berkunjung lagi.

Sebelum balik ambik gambar banyak-banyak dulu..sini view dia memang cun!!

Background view :Ombak Villa Langkawi Lagoon Resort Langkawi. 


Okay komen pasal wajah pcl, mamaD dan anak²... ada yang kata kami sepasang seiras.. kakak nina ikut muka mamaD, Adik hanis ikut muka pcl.. tapi perangai sorang² kontra la pulak.. aku perasan sendiri tapi mamaD pon akui ; nina pemurah senyuman macam abah dia. Hanis sikit sombong tak cakap banyak .. hemm kan?

8 comments:

  1. Haah la muka semua sama je...tumpang tanya..PCL memang xde anak bujang eh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup kami xde ank bujang laki.. (kompius eh sy letak tajuk sepasang?)

      Delete
  2. Baru nak cakap gitu, tengok2 baca dekat last entry pcl da cakap..hehe

    ReplyDelete
  3. memang sama semuanya... klu husbby ngn wifey... insyaallah.. jodoh kuat. hihihi

    ReplyDelete
  4. Bila tengok anak2 dah besar terasa diri semakin purba.. huhuhu..

    ReplyDelete
  5. MY belum sampai lg kat sini

    selamat hari raya, maaf zahir batin pcl

    ReplyDelete
  6. dah lama perasan benda ni...hehehh

    ReplyDelete
  7. PCL macam abg2 diorang jer.. muahahha..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.