Uncle Gedek vs Pakcik Lee

Tuesday, July 28, 2015 PCL 13 Comments

Pioner Selfie Blogger Malaysia

Lama sudah tak bertemu blogger pames Pioneer Selfie Blogger Malaysia nih. Uncle Marzuki Gedek Mahbob buat Blog Begins At Forty, agaknya masa dia cecah umur 40 baru nak blogging. Sapa tak kenal otai.. Ahad lepas kami bertemu di kediaman pcl sempena majlis tautan mesra aidil fitri 2015.

Otai pada umur dan juga pengaruhnya dalam penghasilan entri kreatif  (Azie Azah kata "blog letak gambar dan sikit caption ...anak kecik aku boleh buat..haha". memang statment sesedap rasa ja akak kita ni...tapi betul apa cuba masuk blog uncle tengok.. http://www.blogbeginsatforty.com/

Selamat Hari raya Maaf Zahir Batin.

13 comments:

  1. wah.. bestnya dapat jumpa uncle

    ReplyDelete
  2. haha kelakar.. tapi mmg jeles tgok pcl n wife.. anak2 dh besar tpi still nmpk muda je...

    ReplyDelete
  3. OTAI BERBISA HEH..HEH..

    ReplyDelete
  4. haha...baru masuk blogbeginatforty...macam best jer..

    ReplyDelete
  5. baru nampak uncle senyum..:)

    ReplyDelete
  6. pernah jumpa uncle..
    mmg happy go lucky, seronok borak!

    ReplyDelete
  7. Mana tau satu hari PC pun ada peluang jumpa..

    ReplyDelete
  8. Saya antara follower tegar beliau..

    ReplyDelete
  9. Lama plak x singgah jenguk Uncle Gedek tuh....

    ReplyDelete
  10. Gambar macam tengah memujok orang merajok! Hahaha!

    tak boleh blah!

    ReplyDelete
  11. hahahahaha PCL merajuk apaaa tuuu..uncle gedek tak nak selpi sekali ke hahahaha

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.