BLINQ BEAUTY BAR | Sabun Lumpur Gunung Berapi

Wednesday, August 19, 2015 PCL 5 Comments

BLINQ BEAUTY BAR Sabun Lumpur Gunung Berapi


Satu-satunya Beauty Bar yang berstatus HALAL JAKIM.

Mengalami masalah kulit kusam, kasar, garis halus pada kulit wajah, jerawat, jeragat, tompok-tompok dan bintik hitam, serta kulit gelap dan tona tak sekata...??

ssyyuuuuhhh..!!! USAH RISAU LAGI...!!!
Kini sudah mucul penyelesaian untuk masalah kulit anda....

khasiat lumpur gunung berapi, khasiat kunyit cambodia, apple stem cell, sabun pencuci muka yang berkesan mengatasi masalah kulit, sabun pencuci muka yang jimat dan berkhasiat, produk blinq paling laris
diformulasikan dengan bahan terkini ; KUNYIT CAMBODIA

Blinq Beauty Bar

Satu lagi produk muslim bertaraf 5 bintang keluaran Blinq Sistarz Sdn. Bhd. Blinq Beauty Bar dapat membantu dalam membuat kulit bersinar (glowing), menghaluskan kulit, menghilangkan garis halus, mengecutkan jerawat, memudarkan jeragat, menghilangkan tompok-tompok hitam, melicin & mencerahkan kulit muka. Ia juga sangat pantas dalam membantu penyembuhan luka-luka dan membantu dalam pembentukkan semula kulit yang rosak.

Keistimewaan Blinq Beauty Bar

► Mengandungi bahan dari alam semulajadi yang sangat bagus untuk kulit seperti Lumpur Gunung Berapi, Stemcell Epal, Aloe Vera Extract & Kunyit Cambodia.

► Dalam bentuk bar yang sungguh menjimatkan dan tahan lama serta mengandungi bahan-bahan semulajadi yang sangat bagus untuk kulit.

► Harga amat berbaloi-baloi, berdaftar dengan KKM, berkesan dalam mendapatkan kulit lebih sihat secara semulajadi & membekalkan khasiat serta mineral untuk kulit anda.


TESTIMONI BLINQ BEAUTY BAR


khasiat lumpur gunung berapi, khasiat kunyit cambodia, apple stem cell, sabun pencuci muka yang berkesan mengatasi masalah kulit, sabun pencuci muka yang jimat dan berkhasiat, produk blinq paling laris
selepas 1 BULAN penggunaa Blinq Beauty Bar

khasiat lumpur gunung berapi, khasiat kunyit cambodia, apple stem cell, sabun pencuci muka yang berkesan mengatasi masalah kulit, sabun pencuci muka yang jimat dan berkhasiat, produk blinq paling laris
membantu masalah jerawat anda yang kronik

khasiat lumpur gunung berapi, khasiat kunyit cambodia, apple stem cell, sabun pencuci muka yang berkesan mengatasi masalah kulit, sabun pencuci muka yang jimat dan berkhasiat, produk blinq paling laris
memudarkan parut jerawat secara berperingkat



Kunyit Baik Untuk Kulit

Sejak berkurun lamanya kita sudah ketahui kelebihan dan kegunaan kunyit untuk kecantikan kulit, antara keistimewaan kunyit ini adalah :

* membuat kulit bersinar
* menghaluskan kulit
* menghilangkan kedutan / garis halus di wajah
* mengecutkan jerawat
* menghilangkan jeragat
* menghilangkan tompok2 dan bintik2 hitam
* melicinkan kulit muka
* mencerahkan kulit muka
* sangat pantas dalam penyembuhan luka dan membantu dalam pembetukan semula kulit yang rosak


Blinq Beauty Bar (50gm)

WM : RM 35 | EM : RM38

Kos pos adalah PERCUMA ke seluruh Malaysia.....!!
Cepat order hari ini, anda pasti puas hati.

SMS /  WhatsApp AIN  :  0133572379






5 comments:

  1. wargh....macam nak cuba je...

    ReplyDelete
  2. tQ PCL.... :)
    nampak gempak plak Sabun Lumpur Gunung Berapi ni kat blog PCL.. hehehehe.. gambar tu besar dan menarik....!


    Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    ReplyDelete
  3. Yang paling penting ada status halal dari pihak jakim..

    ReplyDelete
  4. bagus ni... teringin nk mencuba....

    ReplyDelete
  5. terima kasih info..... :) tapi...macam takut nak pakai macam - macam dah kat muka....takpeee....nanti kot nak pakai ke ...yaya selak sini semula :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.