Contest for reader bitt 2015

Thursday, August 06, 2015 PCL 2 Comments

Contest for reader bitt 2015


Soalan : Teka mana satu Iskandar dan Ismeth???

Jawapan contoh di kotak komen di bawah entri :

Nama dan link repost : ________
Jawapan : A- Iskandar B- Iskandar

Pemenang Contest dipilih melalui :

1. Follower link blog : http://bitttravel.blogspot.com, http://bittdoubleis.blogspot.com dan http://bittbeautyrecipes.blogspot.com

2. Jawapan anda betul, di ruang komen blog ini sahaja dan saguhati jika anda tinggalkan link jika anda repost keseluruh entri, di blog sendiri. Kalau betul dan repost, 2 hadiah menanti anda...jika jawab betul tanpa repost 1 hadiah sahaja di menangi.

***jika 5 orang dan lebih menjawab soalan yang betul dan repost maka pemenang akan di buat cabutan undi oleh doubleIS sendiri...

3. Sekitar Semenanjung Malaysia tidak termasuk Sabah dan Sarawak (senang untuk pos hadiah kerana hadiah hanya melalui postage sahaja tanpa pertukaran wang tunai)

Antara hadiah menarik untuk di menangi :

1 atau 2 hadiah akan di pos kepada pemenang
Tarikh tutup akan diberitahu kemudian ;

C&P [repost]

2 comments:

  1. noted, Terima kasih PCL!!!! good luck too!!!!

    ReplyDelete
  2. salam keputusan contest dah keluar : http://bitttravel.blogspot.my/2015/09/keputusan-kontest-teka-mana-iskandar.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.