Enjoy Makan di Capricciosa Sunway Putra Mall

Saturday, August 15, 2015 PCL 10 Comments

Capricciosa Sunway Putra Mall

Peminat makanan Italian jangan lepaskan peluang untuk menikmati menu yang lazat di semua outlet Capricciosa (http://capricciosa.com.my) Malaysia di (Sunway Putra Mall), (Pavilion) dan (Sunway Pyramid) Korang tak payah ragu-ragu, Capricciosa adalah restoran Itali yang mendapat sijil pengiktirafan HALAL daripada JAKIM.
Capricciosa Sunway Putra Mall

Group blogger berpeluang membuat food review di sini, buat pertama kalinya di outlet terbaru di Sunway Putra Mall.
Capricciosa Sunway Putra Mall
capricciosa

capricciosa

Sekarang ni pihak Capricciosa Malaysia sedang mengadakan  promosi hebat di kesemua outlet Capricciosa. Potongan 50% untuk kesemua hidangan yang adalam dalam menu kecuali set promosi. Promosi diskaun 50% bermula 13 Ogos 2015 sehingga 16 Ogos 2015 sahaja (esok). 
Jangan lepaskan peluang menikmati hidangan superb di Capriciossa. Diskaun 50% boleh jimat sangat!  


Membasahkan tekak dengan minuman yang best, Harga 11.90 segelas sesedap air rasanya..ha ha pasti sedapnya dari biasa.

Antara menuh mewah kami ; maaf lah kalau terover limit dan kami memang tak ingat apa dah masa  tu..  harap pihak #capricciosa memahami kami :)

Sedap sangat, kami blogger sangat-sangat rekomen anda datang dan merasainya sendiri..

Sempat lagi kalau nak diskaun 50% sehingga esok 16/8 ..emm sempena besday PCL.

Okay layan gambar #jilatskrin ..dan jemputla datang ke semua outlets Capricciosa.
Calamari Fritto - RM15.90
Smoked  Salmon Salad - RM19.90
Grilled Beef Striploin | RM43.90
Creamy Garlicky Salmon - RM36.90
Ultimate Surf & Turf | RM89.90
Baked Lobster - RM99.90
Pizza Meat Lover - Saiz 12' RM31.90 dan Saiz 8' RM20.90

Last menu.. memang best makan di Capricciosa dan ini adalah desert aku. Selamat makan makan !
Mascarpone Tiramisu - RM11.90

Info lanjut #Capricciosa boleh layari
Website:
http://capricciosa.com.my/
Facebook:
Capricciosa Malaysia


10 comments:

  1. Perghhh sedapnyaa makanan kat sini... Rugi tak dapat join sobs!

    ReplyDelete
  2. memang sangat terasa nak jilat skrin ni haa.. aarrghhhh terliur sangat!

    ReplyDelete
  3. Tak sabar nak tunggu next Saturday....

    ReplyDelete
  4. Italian lover gak ni...mampu tengok je hehehe

    ReplyDelete
  5. Sedapnya menu dia...insyaAllah jika naik kl sy nk g try

    ReplyDelete
  6. Nampak sedap-sedap makanannya..

    ReplyDelete
  7. cantiknya gambar-gambar ni.. rasa macam real depan mata...
    *lap-lap air liur*

    ReplyDelete
  8. alamaaakkk....tak boleh tengok....aaaa....geerrrrrrrrr

    ReplyDelete
  9. Assalam abang nazlee,
    sob3
    nyesal tak pekena masa gi pavi ghayer ritu
    sob3

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.