GRAND OPENING NELYZ COUTURE BOUTIQUE 29 AUGUST 2015

Saturday, August 29, 2015 PCL 1 Comments


ARE YOU READY FOR TODAY EVENT??
29 AUGUST 2015 ( SABTU )


APA YANG MENARIKNYA SEMASA GRAND OPENING NELYZ COUTURE BOUTIQUE NI?? YA AMPUN!! BANYAK SANGAT YANG MENARIK YOU OLLS!! MEH TENGOK APA YANG KAMI TAWARKAN UNTUK ANDA :

1) 100 PEMBELI PERTAMA - akan dapat ADORE instant shawl atau T-shirt Exclusive Nelyz Couture + Next Purchase Voucher + Goodie Bag

2) CABUTAN BERTUAH - cabutan bertuah akan berlangsung pada pukul 4.30 petang. 5 nama bertuah akan membawa pulang salah satu dress dari NELYZ COUTURE + Next Purchase Voucher. Yang paling bestnya @nurhelizahelmi yang akan cabut nama korang tau!! 3) BELI SAMBIL MENDERMA - 3% daripada belian anda,kami akan sumbangkan kepada mangsa-mangsa Gaza melalui Aman Palestin. Heliza Helmi akan share kepada korang semua pengalaman beliau ke Gaza. Kami juga ada menyediakan Tabung Palestin di kaunter.

4) PENAMPILAN KHAS - Kami bawakan artis jemputan kami iaitu Heliza Helmi dan MODEL CANTIK kami iaitu @fareiza_arianna bersama-sama anda. Korang boleh lah nak bergambar dengan artis kesayangan korang ni.

5) TEA TIME - eh!! Jangan risau lah!! kami ade sediakan makanan untuk korang tau!! Dessert dan kuih muih pun ada sayang oi!! 6) FASHION SHOW - Model kami akan memperagakan koleksi-koleksi dress yang ada, Jadi korang boleh lah tengok model cantik kite tu bercatwalk.

7) BLOGGERS & SOCIAL MEDIA - Ha!! korang jangan xtau pulak ramai blogger yang datang jugak.. kalau ade orang amek gambar you all tu, senyum dan peace je okey!! kot-kot muke you alls masuk dalam blog diorang ke kan?? 8) PROMOSI - Semestinya kami ada buat sale gile-gile you alls!! Semua baju kurung,dress dan instant shawl sahaja.Boleh tengok harga promosi kita di fb page nelyz couture atau follow ig @nelyz_couture.
Materials yang berkualiti dengan harga yang berpatutan tau!! haihh RUGI lah kalau x join!!!

DAH P HABAQ KAT ORANG LAIN OKEY!! datang lah bawak mak / abah / adik/ kakak / abang / nenek / girlfriend / boyfriend bawak je semua..

Semua dijemput hadir ke :
Grand Opening | Nelyz Couture Boutique
29 Ogos 2015 | Sabtu

Location :
36-G, Jalan PJU 5/21,
The Strand Damansara, Kota Damansara
47810 Petaling Jaya, SEL
0149622600



Instagram @nelyz_couture | FB nelyz couture  | web www.nelyzcouture.com

p/s Review ini C&P dari @nelyz_couture untuk tujuan promosi 

1 comment:

  1. Alaaa... lupa pulak nak pergi sini tadi...rugi2..huhuhu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.