KBBA Blogger Day : Enjoy di Zoo Negara ..

Sunday, August 23, 2015 PCL 9 Comments

Untuk pengetahuan pembaca blog pcl, hari ni (23/8/2015) KelabBloggerBenAshaari mengadakan "Bloggers day" bertempat di Zoo Negara.

Pcl nak sharing moment di sini, dan korang boleh juga tengok gambar-gambar keluarga KBBA melalui instagram pcl @nazleeismail atau melalui hastag berikut ;

KBBA Bloggers Day
@zoonegaraonlineticket  #zoonegaramalaysia #zoonegaraonlineticket #giantpanda #wildlife #curves #cosmoderm #foodpanda  #kelabbloggerbenashaari








enjoy di Zoo Negara .. belum habis lagi ye .. misi melihat pasangan panda sebelah petang..tunggu.

9 comments:

  1. meriah jugak yer..semua ada.
    yang bujang, yang bawak famili sama :)

    ReplyDelete
  2. Seronok lepak ngan PCL ngan family dan family KBBA tadi..hehehe

    ReplyDelete
  3. Enjoy to the maximum..!! Kaki lenguh~
    Huhuu

    ReplyDelete
  4. anak-anak suka..mak pak lagi suka..hehee

    ReplyDelete
  5. Huwaaaaaa...besttt kannn! Nak pergi lagi dgn my fruitkids lepas ni

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.