Layan gambar makan kami di Boat Noodle

Sunday, August 23, 2015 PCL 7 Comments

Plan selepas event Blogger Day di Zoo Negara tadi memang tak ada dalam jadual hari ni, ingat nak hantar terus nina ke hostel dia... tapi biasalah, nina mana nak balik awal... boring nanti kata dia.

Hanis nak makan boat noodle di Time Square, lama dah dia teringin..kesian pulak dok sebut sebut kat mamaD, dah kebetulan kami lalu kat KL terus je dari Zoo ke TS. Tak jauh cuma 18 minit ikut panduan jalan guna aplikasi waze..

Layan gambar makan kami di Boat Noodle;








Lokasi : Boat Noodle Berjaya Time Square Kuala Lumpur


7 comments:

  1. Wahhh seronoknya..ziarah panda dalam pantang ye..next time pegi lagi boleh tengok baby panda pulak..

    ReplyDelete
  2. tak penah makan kat boat noodle.. nnt nak cuba jugak lah.

    Life is great to be a humble person

    ReplyDelete
  3. xpernh mkn kt boat noodle..sedap ya...??

    ReplyDelete
  4. sedap wooo. best la ada ayah mcm PCL. kalau ayah kecik . adududu. mesti dia cakap penat. tapi kalau keluar dengn kawan ta penat. sodihhh -_-

    ReplyDelete
  5. bagusnya ade ayah macam pcl..ehhe..seronok anak2..

    ReplyDelete
  6. Selalu jugak lepak kat Boat Noodle ni, best :D

    ReplyDelete
  7. Assalam abang nazlee,
    waaaaaaaaaa
    dah lama teringin
    tapi kat penang xdop sob3

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.