Nina balik cuti Hanis nampak ceria ..

Saturday, August 29, 2015 PCL 5 Comments

Best tengok anis ceria, semangat je bila kakak nina balik.. eh kami tak sampai rumah lagi, singgah makan kat Damansara, Seksyen 6. Dan kami bermalam kat Bukit Subang rumah mak saudara pcl.

Hanis Nina dah jadi rakan baik selain menjadi adik-beradik, banyak perkara dikongsi bersama.. kisah anak remaja, perempuan pulak tu.  Kita yang dewasa ni sudah melaluinya. ..kira faham, bertapa perlunya rakan sebaya yang baik dan memahami.

Esok ada event review Majlis pelancaran besar-besaran Nelyz Couture Boutique di The Strand Damansara. Kira tak jauh la boleh datang awal ..

Jom datang join kami dan pastikan kita menjadi 100 yang terawal dan berpeluang mendapat T-Shirt ekslusif Nelyz . Ada lagi yang special, korang boleh check kat insta
@neylz_conture
@nazleeismail

#jumpadisana



5 comments:

  1. haha.. bila ada geng baru meriah pcl. hehe

    ReplyDelete
  2. Ada kakak boleh sembang..gurau senda..kan hanis..

    ReplyDelete
  3. menarik menu dalam gambar tu

    ReplyDelete
  4. Came reading this in the midnight hour and turns hungry suddenly. Btw, sisters are one of the best companions. :)

    ReplyDelete
  5. Assalam abang nazlee,
    rindu dekat kakak dia la tu yer:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.