Ping Pong, indoor game kesukaan PCL .

Tuesday, August 25, 2015 PCL 5 Comments

Budak Asrama Dan Ping Pong

Budak asrama mesti pandai main Ping pong, kalau tak tarer main pon tapi pandai la jugak ketuk bad kena bola ping pong dan kira mata (point).


ini adalah kelebihan budak asrama, selalunya memang aktif bersukan dan kebanyakannya ramai yang berjaya dalam sukan dan bijak dalam pelajaran akademik juga.

Kalaulah aku bukan budak asrama, mungkin aku tak tau macam mana nak main ping pong atas meja ping pong, mungkin sekadar main batu seremaban dengan bola ping pong atau..  sukaneka, berlari bawa ping pong dengan sudu..hah !

Sukan Ping Pong, permainan agak kurang popular di kalangan orang Malaysia berbanding Negara China. #fakta.

5 comments:

  1. husna dok asrama tp tak taw main.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. Ni jugak indoor game fav saya lah pcl...saya main ping pong dari darjah 6..pas ni boleh lah kita lawan sekali pcl..

    ReplyDelete
  3. Bestnya! Nk gak main n belajar skill...

    ReplyDelete
  4. Last main ping pong masa sekolah rendah..lepas tu sampai sekarang tak main..

    ReplyDelete
  5. Assalam abang nazlee,
    kat ofis iols ada la meja pingpong ni
    bos2 yang selalu maen
    he3

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.