NELYZ COUTURE BOUTIQUE, KOTA DAMANSARA (dress cantik dan berkualiti)

Wednesday, September 02, 2015 Nazlee Ismail 15 Comments

KOTA DAMASARA : Pembukaan Butik Nelyz Couture, Lokasi : 36-G, Jalan PJU 5/21, The Strand Damansara, Kota Damansara 47810 Petaling Jaya, Selangor.  

Nelyz Couture Boutique

Puan Ellyna Ali (Pemilik Butik)

Ramai yang sudah tahu dan telah berurusan belian dengan jenama NELYZ COUTURE hanya melalui online sahaja, namun baru-baru ini NELYZ COUTURE BOUTIQUE mengorak langkan untuk memperkenalkan butik dan jenama NELYZ COUTURE sendiri dengan pembukaan butik sulung di Kota Damansara. Pembukaan butik sulung ini  mendekatkan lagi hubungan antara pelanggan baru dan pelanggan sedia ada dengan jenama Nelyz Couture.


Awal pembukaan lagi sudah mendapat sambutan, kelihatan pelanggan sedang berurusan di kaunter, kebetulan PCL datang terawal sebelum acara kemuncak, sebenarnya bukan apa saja nak perhati apa yang ada dalam butik sebelum orang lain serbu masuk.

Lihat pada  gambar di bawah ni, mamaD rambang mata.. sukar nak buat pilihan sebab semua produk neylz cantik-cantik di mata. Layanan staf juga patut diberi pujian. Cekap dan ramah mesra dengan semua tetamu/pelanggan. Harga ditawarkan cukup cantik, "murah harga barangan murah lagi senyuman mereka di Butik Nelyz Couture ".

Dress muslimah Nelyz Couture


Nelyz Couture Boutique
Nelyz Couture Boutique
Nelyz Couture Boutique
Nelyz Couture Boutique

Dress / Jubah muslimah cantik-cantik, PCL tak pandai nak menilai kualiti, tapi dari apa yang diterangkan oleh staf mereka . Kualiti fabrik dan rekaan Nelyz Couture adalah tebaik dan menjadi keutamaan dalam memenuhi kehendak pelanggan sebagai strategi pemasaran.

Dress muslimah Nelyz Couture Boutique
Dress muslimah Nelyz Couture Boutique

Baju kurung , shawl dan  aksesori juga terdapat di butik ini.

'Grand Opening' di meriahkan lagi dengan kehadiran artis bekas pelajar Akedemi Fantasia (AF5). Heliza Helmi .


sesi ramah mesra Heliza dengan para  tetamu dan pelanggan yang hadir ~ Heliza berkongsi kisah GAZA



Model @fareiza_arianna memperagakan Camellia Dress, antara koleksi yang terdapat di butik Nelyz Couture

ada sesi Lucky Draw, cabutan dilakukan Heliza Helmi , malangnya kami tak ada luck untuk hari tu...


MamaD bersama pemilik butik, Puan Ellyna.. kalau Puan Ellyna sudah berjaya membuka butik, mamaD berhajat nak buka Kafe ... eh baru berhajat mengumpul menu-menu di instagram dengan (hashtag) #mamadcafe ...jauh lagi perjalanan nak meceburi bidang perniagaan.


nampak mamaD tu macam nak repeat je ke Butik Nelyz Couture ni ??

Okay, kepada anda yang datang walk-in nak tengok sendiri kualiti dan kecantikan Dress muslimah Nelyz Couture,  kat sini saya sertakan maklumat lengkap seperti berikut :

36-G, Jalan PJU 5/21, The Strand Damansara, Kota Damansara 47810 Petaling Jaya, Selangor. 
Tel : 014-9622600 
 Instagram @nelyz_couture | FB nelyz couture | web www.nelyzcouture.com







15 comments:

  1. rugi tak datang hari tu..cantik2 jubahnya ye..

    ReplyDelete
  2. Nelyz ni boleh tahan ye jubah yang dihasilkan nampak menawan....dah tergoda ni...nak ajak mamaD lah hihi

    ReplyDelete
  3. Apa tunggu lagi MamaD..mintak la pcl sepasang jubah...hehehehe

    ReplyDelete
  4. Menarik nih....Sal nak try gi...

    ReplyDelete
  5. Nanti nak shopping lah kat sana. hehehe

    ReplyDelete
  6. Cantik cantik..in sya Allah boleh pegi ajak kawan kawan.,

    ReplyDelete
  7. Dekat dengan rumah nie..kalau tunjuk kat wife tentu dia nak pergi

    ReplyDelete
  8. cantiklah jubah2 dia..nak nak klu ada plus size ekekeke..best best!

    ReplyDelete
  9. mamaD ada berkenan shawl hr tu.. jangan lupa beli ye..hihi

    ReplyDelete
  10. Wah bestnyerr ..Nanti kalau g sana boleh la cuci mata ..Semua cantik2

    ReplyDelete
  11. Cantik2 bajunya paling penting mesra pengguna senang nak solat bagai...

    ReplyDelete
  12. Assalam abang nazlee,
    santek2 & kalerpul baju dia :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.