Perjumpaan Blogger Di Musalloh Ihsan : Otai masih dan tetap berbisa

Monday, September 21, 2015 PCL 4 Comments


Perjumpaan Blogger Di Musalloh Ihsan, Bandar Baru Bangi


Petang semalam, memang bercadang sangat nak berjumpa beberapa sahabat blogger (orang lama) di sebuah pertemuan yang dirancang khas oleh Blogger Dato' LF di Bandar Baru Bangi. Lama dah tak jumpa mereka , kalau tak kerana jemputan majlis kenduri kahwin anak bongsu beliau, rasanya susah nak penuhi jemputan yang biasa-biasa bagi group maya KKA.

Musalloh Ihsan, Bandar baru Bangi
Musalloh Ihsan, Bandar baru Bangi
Musalloh Ihsan, Bandar baru Bangi

p/s : biasa tu kalau tengok 'aksi' mak-mak buat gitu.. itu biasa dan bukan luar biasa ye, bila berada dalam kumpulan kita tetap happening . Terbaik wefie dengan monopod Blogger Kakchik !

Musalloh Ihsan untuk aktiviti Pengajian Agama dan Ukhuwah Blogger


Blogger Prof. Dato', memang seorang yang baik sangat..., sangat merendah diri dan baik hati dengan semua orang. Di dalam kediaman beliau memang ada ruangan khas selesa yang dinamakan 'Musollah Ihsan' (MI), selain untuk aktiviti Kelas Pengajian Agama, MI juga memberi laluan kepada blogger-blogger khususnya KKA untuk bertemu sembang santai . Sudah beberapa kali blogger gathering berlangsung di sini , itu membuatkan ramai lagi kenalan yang menyenangi sikap Dato' dan Datin . Tidak terhad kepada blogger sahaja, tetapi untuk kegunaan masyarakat setempat melakukan aktiviti perjumpaan.

Musalloh Ihsan, Bandar baru Bangi

Kita yang tak diberitahu berkenaan gelaran Dato' yang dimiliki beliau memang tak akan tahu, beliau sangat bersahaja.

Blogger LF (Luah Fikiran), memang sangat aktif menulis blog. Dari dulu dan kini...
cuma sejak kebelakangan ini agak terbatas penglibatan beliau dalam blog dan media sosial atas faktor kesihatan. Namun otai masih dan tetap berbisa.

Info : Senarai blog yang aktif, separuh aktif dan suam-suam kuku terdapat di sini sebahagiannya , anda boleh klik (KKA)

4 comments:

  1. Hahaha...bila mak-mak dah lupasekejapdengan statusyang disandang, orang muda hanya mampu memandang...

    ReplyDelete
  2. http://madey09.blogspot.my/ meriahnya nampak ni..seronok jumpa sesama blogger di Sana..Etuza tak tahu siapa blogger di Keningau..jarang Etuza kenli

    ReplyDelete
  3. Bila berjumpa sesama blogger mesti kecoh dan meriah! Selfie dah jadi satu kewajipan...hehe

    Assalam PCL, Berikutan masalah pada blog Relaks Minda, blog utama Bin Muhammad kini di www.dammahumnib.com. Semoga ukhuwah bepanjangan.

    ReplyDelete
  4. Wahhh selamat berkenalan.. hopefully ena akan berterusan berblog seperti beliau

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.