Bisnes tak sangka melalui blog

Monday, October 26, 2015 PCL 17 Comments


Gunakan sebaiknya Blog anda sebagai sumber pendapatan lain


Mesin Buai Elekrik (Automatic Cradle)

Ooo ingatkan anak orang Malaysia saja suka berendoi guna Buaian Elektrik? ..tak rupanya mommy minah saleh Germany pun ada hati gak nak guna.. Tadi aku dapat private massage di FB bertayakan tentang Baby Cradle . Katanya dia  guna khidmat google translate baca entri aku : haha..entah apa yang dia faham agaknya..
http://www.nazlee.com/2015/03/buaian-elektrik-untuk-bayi.html
..tapi dia dah berminat nak tahu dan nak buat pesanan, katanya brand dari Malaysia tu menarik perhatiannya. Nak oder banyak set pulak tu, kalau jadi lah (dalam proses) .

Aku sudah google search sesiapa yang ada jual / jadi agent jualan Buaian Elektrik .InsyaAllah kalau ada rezeki dapat lah berurusan dengan mereka.

Ini yang dikatakan 'Bisnes tak sangka melalui blog'  Betul tak ?

17 comments:

  1. tahniah murah rezki insyaAllah...

    ReplyDelete
  2. klu kita blog dgn ikhlas insyaAllah rezeki tu sntiasa ada kan PCL..moga murah rzki sllu PCL

    ReplyDelete
  3. Betul tu PCL..just kena make sure benda ni betul...sebab sekarang dah macam-macam hal kan...apapun tahniah dari SA...good job...

    ReplyDelete
  4. Betul..alhamdulillah..rezeki yang Allah beri pelbagai cara dan bentuk..moga terus success PCL..

    ReplyDelete
  5. Hati-hati Nigerian Scam bermaharajalela sekarang.

    ReplyDelete
  6. wah...rezeki berganda..tapi hati2.suruh bayar dulu dapat barang.heheh

    ReplyDelete
  7. tahniah PCL.murah rezeki:)

    ReplyDelete
  8. Wah rezeki tu. Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  9. Wowww murah rezeki PCL, yes marketing luar negara cukup baik diperkenalkan...keep it up

    ReplyDelete
  10. Rezeki tak disangka...alhamdulilah..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.