Cabaran InstaBlog 7 Hari EFGKBBA : Hari 2

Friday, October 02, 2015 PCL 20 Comments

ApA aDa DaLaM WaLLeT AnDa?


Sepontan tengok dalam wallet aku memang tak ada benda hari ni cuma ada 3 ringgit baki beli roti dan salad pagi tadi.. . Memang aku tak akan bawa duit tunai dalam wallet melainkan kad atm dan debit card saja.. yang lain kalau perlu nak segera pinjam dulu pada mamaD.

Salain tu ada la business card client, dan resit dari mesin atm.

Ada satu lagi.. ini dah lama tersimpan, kalau beli wallet baru tetap setia terselit di dalamnya...huh gambaq awek?



#CaBaRaNiNsTaBLoG7HaRiEFGKBBA 
#EfGKbbA #ExChANgeFeEdGrOuP
#KeLAbBLoGgErBeNAsHaARi

Sapa yg baik hati, sila ke Instagram pcl @nazleeismail ; komen sana dan sini juga...  terima kasih.

20 comments:

  1. huh.. wallet orang laki jenis melepek.. kemas..kalau pompuan punya macam yoorin.. hahaha.. selekeh je rasa

    ReplyDelete
  2. rajin PCL ni, susah nak tgk orang lelaki rajin berblogging...keep it up bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juju..kalau nak tau, efg member especially lelaki mmg eajin sampai gegadis dan wanita tercabar kerajinan kami...kan.

      Delete
    2. betul..semangat betul bro2 efg.. semput nak kejar..hee :D

      Delete
  3. nk buat ape letak duit dlm wallet byk2 kan. guna debit card sudah :D

    ReplyDelete
  4. suspen je bila tengok gambar PCL ni..heheh..meh singgah sini Cabaran7Hari | ApA aDa DaLaM WaLLeT ZaTiE

    ReplyDelete
  5. ada sipi - sipi nampak perkataan 'mastercard' ...wohoo...
    meh sini komen cun-cun...hehe
    http://www.yayacendana.com/2015/10/cabaran-instablog-7-hari-efgkbba-apa.html

    ReplyDelete
  6. walau takde duit tp nampak kembung je wallet tu ha...kan PCL.

    ReplyDelete
  7. duit xde. kad byk tu....kikikiiii....mai la test power teka apa yang ada dlm wallet saya....no keliceh2

    ReplyDelete
  8. Jap....

    Oh, uncle punya hanya habok...

    huhuhu

    ReplyDelete
  9. wahhh ade selit pic GF tu... he he he... nak bg tau MamaD

    ReplyDelete
  10. Gambar tu macam dah lama sangt tu..rasanya bukan tak mau buang tu ..tapi tak boleh nak buang..kan??hahhahah.sebab dia dah melekat...ekekek

    ReplyDelete
  11. Haha.. wallet orang lelaki memang macam tu kan.. tebal dengan kad2 jerr..

    ReplyDelete
  12. Duit tak banyak tapi kad yang nampak banyak. Kaya nie..hehehe

    ReplyDelete
  13. huuhuu master card, belanja kak ana PCL :)

    ReplyDelete
  14. alahai...tak clear lah gambar GF tu...

    ReplyDelete
  15. Amboiii takde duit tp kad penuh tuu

    ReplyDelete
  16. Walaupun balance RM3 dlm wallet tu, yg penting ada Mastercard.. :D

    ReplyDelete
  17. untunglah boleh pinjam dari mama dulu:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.