Cabaran InstaBlog 7 Hari EFGKBBA : Hari 6

Tuesday, October 06, 2015 PCL 8 Comments


CaBaRaN iNsTaBLoG 7 HaRi EFGKBBA
Hari1. SeLFiE PaLinG CoMeL
Hari2. ApA aDa DaLaM WaLLeT AnDa?
Hari3. PeRKaRa WaJiB BuaT SeTiaP HaRi
Hari4. APa AnDa SeLaLu CaRi DaLaM FReeZer?
Hari5. DrAMa TV / MoViE FeVeReT
Hari6. BReaKFaST WaJiB AnDa

Breakfast Wajib Saya ?


Hari-hari mau makan telor, ada asas teloq sebagai sumber protin yang menyumbang tenaga.

Sesekali makan telur separuh masak, scrambled egg, telur goreng dengan roti gardenia, letak salad, bawang buat macam burger..walah ! memang menjadi satu kemestian dalam sarapan yang disediakan oleh mamaD.Wajib ada telur !


boleh tengok kat instagram PCL_MOMENTS dengan hastag #mamaDcafe

8 comments:

  1. telur separuh masak tu sedap..hee

    ReplyDelete
  2. pagi-pagi makan roti ja,,, kenyang ka

    ReplyDelete
  3. Simple tapi menu lengkap sarapan..

    ReplyDelete
  4. Huishhh breakfast yang sihatt.. Sedapnyaa

    ReplyDelete
  5. sedapnyaaa..terus tetiba perut nyanyi macam2 lagu..hehe

    ReplyDelete
  6. waduhhh menggoda betul gambar ni.. semua sedap2.. :D

    ReplyDelete
  7. wah...patut la PCL senyum selalu kan..MamaD massak best...

    ReplyDelete
  8. SEDAPPP Tapi saya tk makan teloq. hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.