Cabaran InstaBlog 7 Hari EFGKBBA : Hari 7

Wednesday, October 07, 2015 PCL 11 Comments


GaDgeT TeRCiNTa


CaBaRaN iNsTaBLoG 7 HaRi EFGKBBAHari1. SeLFiE PaLinG CoMeL
Hari2. ApA aDa DaLaM WaLLeT AnDa?
Hari3. PeRKaRa WaJiB BuaT SeTiaP HaRi
Hari4. APa AnDa SeLaLu CaRi DaLaM FReeZer?
Hari5. DrAMa TV / MoViE FeVeReT
Hari6. BReaKFaST WaJiB AnDa
Hari7. GaDgeT TeRCiNTa

Apa ada, itulah yang aku guna sampai tamat perkhidmatannya. Ini betul-betul gadget tercinta namannya. Ni aku cakap pasal gadget (smart phone). Di zaman yang semakin maju , tuntutan hidup juga semakin tinggi. Perkembangan teknologi begitu cepat memaksa mereka yang sangat obses dengan gadget sanggup berhabis wang demi mendapatkan gadget impian mereka. Tiada istilah gadget tercinta di sini jika apabila datang model baru akan hilang cintanya beralih kepada yang baru. ini pendapat aku saja..

Dan aku masih setia sejak 2 tahun dulu ; HUAWEI HONOR 3C

Cabaran InstaBlog 7 Hari

Dengan dia, blog aku cari makan ! , dengan dia instagram aku penuh dengan gambar dan sekarang follower cecah ke angka 7.5k @nazleeismail 

Ok bangga dengan gadget tercinta !


11 comments:

  1. Wowww..7k follower ig..tips plsss..hehe

    ReplyDelete
  2. kite jauh lagi nk sampai 7k follower ig..huuu

    ReplyDelete
  3. owh.user honor rupanyer.
    nak jugak pkai brand ni.
    nmpk smart body honor ni.

    ReplyDelete
  4. ehehe teruskan teruskan PCL
    ramai tu follower eheh..

    ReplyDelete
  5. wahhh patut gambar cantik-cantik semuanya

    ReplyDelete
  6. dah 2 thn ya perkhidmatan dia,,, sama la,, lenovo ni dah 2thn smpai ada corak la dkt screen...

    ReplyDelete
  7. vah vah vahhh...huawei rahsianyaa

    ReplyDelete
  8. Baru berangan2 nak beli telefon HUAWEI boleh bagi review tak PCL.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Honor 3C ni harganya pon murah compare yg sama spec dgn jenama lain, Sy dah guna 2 thn dgn kapasiti penggunaan yg tinggi..Layan 10 groups whatsapps yg gila aktif sekali gus tanpa hang. Kamera cantik 1st 8MP n 2nd 5MP sharp. Update blog dan instagram dgn mudah. Rm500/pc berbaloi kak.. (foc review)

      Delete
  9. tahniah...dah dekat7.5k tuuu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.