PAKEJ MENCANDAT SOTONG 2016/2017 KUALA TERENGGANU

Thursday, November 12, 2015 Nazlee Ismail 17 Comments


PAKEJ MENCANDAT SOTONG 2016/2017 KUALA TERENGGANU  

candat sotong terengganu

Terima kasih kepada pelanggan-pelanggan bot candat sotong yang dihormati.
Jika anda berhajat mencadat, jangan tunggu lama untuk buat tempahan. Pakej yang disediakan seperti berikut :

[2018 - HARGA PAKEJ CANDAT SOTONG 2018] - klik sini

Pekej Candat Sotong Terengganu 2016 / 2017

Harga : (tidak masuk kos sewa bilik di jeti)

1) Pakej 1 (bot max 8 orang)
Rm 1200.00
2) Pakej 2 (bot max 10 orang)
Rm 1350.00
3) Pakej 3 (bot max 15 orang) 
Rm 1750.00  (qty bot terhad)
4) Pakej 4 (bot max 06 orang) 
Rm 800.00

(update 2017) klik sini 

*(tidak masuk kos sewa bilik)
Tambahan Rm120/bilik 2 katil queen..siap dgn kemudahan toilet..max biasanya 5 org 1 bilik

Tentatif mencandat :
Semua Peserta dikehendaki berkumpul dijeti selepas waktu asar kebiasaannya pada pukul 5 petang. 
Bertolak ke destinasi candat. Apabila sampai ke destinasi peserta bolehlah mula bercandat dan memancing. 
Kebiasaannya peserta pulang sebelum subuh tetapi terpulang kepada peserta candat. 
Peralatan candat TIDAK disediakan 
Sewa Koyan Rm10/satu tetapi perlu dikembalikan apabila selesai candat (Peserta candat digalakkan membawa peralatan candat sendiri jika ada).

Naik di jeti pelabuhan Chendering
Makan dan minum disediakan.
Jaket keselamatan disediakan
Ubat mabuk disediakan.


Pakej 2016 bermula (Bulan April - Julai)

Kemudahan mencandat sotong 


Kemudahan Termasuk :
Jaket Keselamatan
Spot Light
Kemudahan dapur
Kemudahan tandas
Air batu dan Air mineral
Tekong berpengalaman lebih 10 tahun
Bertolak dari Jeti LKIM Chendering Kuala Terengganu.
Bertolak (5pm) dan balik waktu subuh keesokkannya (7am di jeti)
Bot berlesen

Kemudahan Tidak Termasuk :
Bilik untuk menyimpan barang tidak termasuk dalam harga pakej. Caj Rm120/bilik jika mahukan bilik sewa
Pelanggan boleh mendapatkan khidmat kami @ cari sendiri hotel/chalet yang berdekatan .
Alatan candat juga tidak disediakan. Anda boleh bawa kelengkapan set mencandat/pancing sendiri. Jika perlu anda boleh sewa dgn Kadar sewaan untuk koyan candat rm10/set

Syarat Tempahan Bot Mencandat Sotong


Tempahan hendaklah melalui :
Email : nazli.angkasa@gmail.com /
Whatsapp 017-4009726 (en. nazlee)

Pembayaran :
Deposit/pendahuluan RM500.00 (ke akaun Maybank) perlu dijelaskan untuk lock date
Deposit tidak dikembalikan dan pertukaran pakej tidak diterima setelah dimuktamadkan.
Bayaran penuh perlu dibayar sebelum menaiki bot.



**entri ini dikemaskini pada (8/12/2016)

Klik : (Booking unntuk Trip 2017 sudah dibuka dengan harga sama @ Chendering Kuala Terengganu) 


17 comments:

  1. Wah...menarik...biasanya kaki pancing ni yang akan ambil peluang..boleh dijual dan dijadikan lauk ni sotong yang ditangkap..hehe..

    ReplyDelete
  2. Suatu masa dahulu saya pernah ditawarkan untuk pergi mencandat sotong di terengganu secara percuma. Entah apa yang bermain difikiran saya ketika itu, saya menolaknya dan mengikut aktiviti lain..

    ReplyDelete
  3. HAHAHA sotong lg! salam singgah juga thanks for dropping by yar :)

    ReplyDelete
  4. BESTNYA......kalau tak terikat dengan jadual pembelajaran,duit berkepul-kepul dah lama pergi dah ni....pengalaman macam ni mesti seronok!!

    ReplyDelete
  5. Inilah masanya utk kaki pancing...

    ReplyDelete
  6. bila la nak rasa pengalaman candat sotong ni... huhuhuhuuu..
    susah betul nak pujuk Pokchik tu.. :p

    ReplyDelete
  7. Kalau dari pulau perhentian ada tak bot utk pergi mencandat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakej mula dari jeti Chendering KT. Dari pulau tak ada.

      Delete
  8. pakej tu per person or per boat? means pakej 1 rm 1200 per boat untuk 8 orang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga per pakej = per boat (by group )

      Delete
  9. Ada tak hotel berdekatan yg ada kolam renang...

    ReplyDelete
  10. Ada tak hotel berdekatan yg ada kolam renang...

    ReplyDelete
  11. Bila la ada peluang nak ke sama...

    ReplyDelete
  12. Pengalaman yang bemakna utk semua org,lelaki atau perempuan dapat merasai ketenangan berada di atas bot dan melihat sunset dan Sunrise..bestnya solat atas bot.

    ReplyDelete
  13. ada x group yg nk pergi pd 24/4-30/4...sy nk tumpang seorg klu ada kekosongan...sy x de group nk pergi...klu ada kosong blh contact sy...0123587393

    ReplyDelete
  14. Umur berapa boleh ikut mencandat ni. ? Ingat nak bg pengalaman kat anak2

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.